Jump to content

Darkbull

Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Darkbull

  1. Har spørsmål. Jeg fikk lokka inn en liten bukk i går, men den kom i plante felte og ville ikke komme ut. så kom den ut bak meg og fikk lukten av meg og ga lite brøl å forsvant. Har man sjans og få lokka den samme bukken i kveld eller har den lært nå.

  2. Naboen her i bygda, han får jakt gratis på 2 terreng begge er ikke store tippe rundt 1400 mål til sammen. Da får han 2 rådyr på kvota. Eneste regle han må følge som grunneieren har satt, er at man ikke skyter ho dyr med kje. Så får han lov og være med på elg jakt laget au :) .

  3. Nå har jeg leid den samme skogs flekken av den lokale bonden, for kr 2000 i året og syns ikke han tar for mye. I prisen kan jeg skyte en voksen hjort og 6 rådyr. Tror ikke jeg hade fått den prisen hos stats skog?

  4. Jeg leverte de i butikken i dag, så spurte de i kassa åssen de skulle få testa om støvlene lakk vann. Svarte de fint, fyll de med vann og kikk rundt på de. Sjekka de sjøl i dag sånn for og være sikker sa jeg. Fikk til svar at jeg måtte vente, for de skulle sende de bort for testing.

×
×
  • Create New...