Jump to content

Darkbull

Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darkbull

  1. Har spørsmål. Jeg fikk lokka inn en liten bukk i går, men den kom i plante felte og ville ikke komme ut. så kom den ut bak meg og fikk lukten av meg og ga lite brøl å forsvant. Har man sjans og få lokka den samme bukken i kveld eller har den lært nå.
  2. Fikk en liten 5 tagger i dag kl 0540ca. skutt på ca 120meter med norma oryx kaliber 6,5x55. Så blir en tur i kveld i gjenn, tok like greit ei uke fri i bukkejakta
  3. onkel fikk lokka inn en fin gullbukk i fjor 5-6 sept.. Dette er i Vest-Agder, kommer vel litt an på hvor i landet og på dyret.
  4. tv tid for hele familien her hjemme.
  5. Spørsmål når dere kommer på post hvor lenge sitter dere før dere starter og lokke.
  6. Hallo fikk 2pakker med Remington core-lokt 30cal 150gr psp i dag av en nabo. Så det jeg lurte på om denne kula er grei og bruke til jakt på hjort og elg. Eller blir den for lett til elg. Skal bruke den til ei sako i kaliber 30.06
  7. Virker som noen er sjalue på at noe har odla/arva eller kjøpet skog/elv med jakt/fiske rett, og kan tjene noen kr på og leie ut.
  8. Bor rett utenfor kr.sand jeg da, kaller det for bygda.
  9. Naboen her i bygda, han får jakt gratis på 2 terreng begge er ikke store tippe rundt 1400 mål til sammen. Da får han 2 rådyr på kvota. Eneste regle han må følge som grunneieren har satt, er at man ikke skyter ho dyr med kje. Så får han lov og være med på elg jakt laget au .
  10. hehe, måtte bare spør om de merka kunstige lukter bedre
  11. Må spør hvor folk finner disse dyre terrengene hen? Kjenner flere som leiere billige terreng av bønder og folk.
  12. Jeg har denne Lyman GEN 5 Digital kruttvekt/mål funke sabla bra bruker bare 3 min på oppvarming.
  13. Spørsmål bruk av mygg/knott olje. Vil bukken merke lukten og stikke, eller går det fint.
  14. Nå har jeg leid den samme skogs flekken av den lokale bonden, for kr 2000 i året og syns ikke han tar for mye. I prisen kan jeg skyte en voksen hjort og 6 rådyr. Tror ikke jeg hade fått den prisen hos stats skog?
  15. Har et spørsmål etter dere har kommet på post, hvor lenge venter dere som bruker lokkefløyte. Eller burde man starte med en gang?
  16. Der de knuser malmen jern, kobber div blir ofte kalt mølle. Masse stål kuler som fyker rundt i en stål trommel. Har noe av disse hjemme på gården, fikk de av bestefar som jobba på mølla. De er ca like store de jeg har.
  17. Han jobber hos Pedersens vaabenlager as (pvas.no).
  18. Kan jo være i kule etter mølle til og knuse råstoffer/malm. Har noen av de sjøl her hjemme.
  19. JogF i Arendal har jeg levert en kikkert i retur (kjøpte den ikke der), fikk låne kikkert til jeg fikk den andre til bake. Den andre gangen var det feil med ei rifle jeg kjøpte av de, de fiksa den fort. Syns de er flinke til og ordne opp jeg.
  20. Rausheim jeg har en sinna geite bukk til nabo. du kan sikkert få låne den, smeller godt i låve døra når de treffer
  21. De blir sendt til alfa sitt anlegg i Norge for testing/rep.
  22. Tror de sender bare nye støvler nå. koster vel mere og fikse i Norge nå.
  23. Tar en tur til mandag, kan jo være helge/vikar folk i helga som ikke vet så mye om garanti saker.
  24. Jeg leverte de i butikken i dag, så spurte de i kassa åssen de skulle få testa om støvlene lakk vann. Svarte de fint, fyll de med vann og kikk rundt på de. Sjekka de sjøl i dag sånn for og være sikker sa jeg. Fikk til svar at jeg måtte vente, for de skulle sende de bort for testing.
×
×
  • Create New...