Jump to content

mr.hell

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

mr.hell's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei igjen. At kikkerten løsnet hos meg (og det virker lik på mange andre og) skylder ikke bruk eller feilaktig bruk av våpenet i det hele tatt. Mitt problem ar at han som monterte kikerten ikke hadde gjort jobben riktig, byttet om på skruer, ikke vasket under klakkene for fett og brukt galt moment. Kjøp riflen men få butikken til å montere riflen. du kommer nok ikke til å angre,
  2. Hei Hunterboy. Jeg har en outback 202 (6,5x55) som jeg har hatt i noen år nå. Jeg kan ikke si stort mer enn at jeg er utrolig fornøyd, riflen samler ca 15mm på 100m og er lett og stabil å skyte med Både til jakt i krappe vestlandsbakker og jaktfelt. Flere har nevnt at kikkerten har løsnet eller at gjenger har blitt revet. Dette har også skjedd med meg, men jeg anbefaller at du får en proff til å montere dette slik at korekte festemidler blir brukt fra første stund. Om du bor på vestlandet er du hjertelig velkomen til å sende meg en PM så kan vi sikker få organsisert at du kan prøve våpenet, selv om det ikke er til salgs. Jeg kommer ikke til å bytte vekk min sauer på LANG tid.
  3. mr.hell

    Sauer 202 22-250

    Jeg var inne å så i bruksanvisningen til Sauer. Det virker som om det er 5 forskellige sluttstykker. Mini, medium short, medium, magnum for medium og magnum. Vi har i dag medium begge to. Hun har et 6,5 løp og jeg har et 6,5 og et 30-06. men, hva er forskjellen på medium short og medium. 6,5x55 er 12.20 mm mens 22-250 er 12.01mm bak på patronen, så et medium slutt stykke er dimensjonert til å ta patronen og antenne. (30-06 er 12,01mm) Det eneste jeg kommer på er en forandring på klakkene mot løpet. Sure penger å betale nesten 10k for to sluttstykker i 223 om 22-250 fungerer mye likt og kan kanskje bruke samme sluttstykket.
  4. mr.hell

    Sauer 202 22-250

    Lurer på om noen kan hjelpe meg med en sak. Jeg (og fruen) har sauere i 6,5x55 som vi skyter mye med. men, jeg har lenge gått å tenkt på å kjøpe 223 løp og sluttstykke. men jeg har nå sett litt på 22-250 i stedet for 223. Har noen noen erfaringer med dette kaliberet vs 223 og, trenger jeg nytt sluttstykke i Saueren for å bruke dette kaliberet? Jeg er høyre og fruen er links, så jeg hadde spart en del med å bare kunne kjøpe løp.
  5. Hei. Tusen takk for info. Bør vel ringe de i morgen da. Regner med at det er litt bestillingstid på slikt.
  6. Hei. Nå er jeg fa.. lei av å søke på nettet. Kan noen fortelle meg om det finnes links sluttsykke til Sauer 202 i kaliber 223? Og, hvor kan jeg få kjøpt et slikt...
×
×
  • Create New...