Jump to content

kåre andersen

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kåre andersen

  1. det er helt riktig som alle sier alle.

    nydelige våpen,både pyton og daimondback.

    har hatt begge deler.med mye problemer.

    har noen av dere opnet den å sett på

    den mekanismen.bare pressa blekkplater.

    går så lenge det går?

    heller en smith.god mekanisme.

  2. støper mine til 16 bhrinell og går hull i hull i alt fra 9mm til 45/70 så at du trenger 20-22 er kanskje å ta litt hardt i.

    Mulig du har rett, som sagt har bare lest og spurt folk :)

    Bruker bare rene hjulvekter til alle mine kuler.

    Slipp di rett i en bøtte medkaldt vann,fra støpeforma.

    Da hardner di med 7 brinell,lest i gamle våpensjonaler.

    Det var mye tester av slikt der.

  3. Jeg bruker noen dråper zalo, ei lita skje med sitronsyrepulver. Etter vasken, så er det å skylle dem i lunket vann og så inn i stekovnen på 40 grader og varmluft i rundt 45 minutter. Ferdig...

    enkelt og greit.grønnsåpe og salmiakk,varmt vann.la det stå en time.rør godt rundt noen ganger.skyll godt noen ganger,inn i steikovnen.50 gr,til di er tørre.

  4. Hvorfor ikke tre slanke raier fra nærmeste skogholt. Or osp selje eller lignende. Har du i tilllegg et taustomp er du berga. Skulle den brekke koster det deg ikke fem øre. Bare og lage en ny :D. JEG hadde ihvertfall ikke gått og kjøpt en slik stokk.

    Må vel snart ha med seg en mann

    til å bære utstyr?

  5. Hei!

     

    Jeg er helt ny på dette forumet. (Faktisk mitt første innlegg... :shock: )

     

    Men... Jeg har i en årrekke (ca 30...) holdt på med rifleskyting og jakt...

    Mest jakt de siste årene, men men.

     

    Har nå tenkt å begynne med pistolskyting. Har skutt mye pistol før, men det var i den "grønnkledte" perioden! :lol:

     

    Jeg holder til i Søndre Land, og lurer derfor på om det finnes en pistolklubb her, eller om jeg må til Lena eller Gjøvik?

    Hadde vært greit om det var så nærme som mulig pga av skiftjobbing osv... :roll:

     

    Mvh

    Christer Myhre

    dokka har pistolklubb.
  6. Mange som har gode erfaringer med presisjonen i .22WMR?

     

    tips til å få til dette?

     

    God erfaring med 22.wmr? Ja, så absolutt.

    Har Sako Quad og denne er jo kjent for god presisjon, har ingen problemer med å samle 5 skudd i området rundt 10'ern på 100 meter under optimale forhold (Lite vind). Bruker mest CCI MAXI MAG til jakt (rev), Lapua Mega til trening.

    jeg har452 american.veldig fornøyd.bruker rws 40.gr.jeg bare lurte på hvorfår du bruker,lapua til trening når maxi mag går så bra.er det stor prisforskjell eller....?

  7. Du oppi her som påstår at franske treskruer ikke er spesielt bra, er jeg totalt uenig med. Jeg personlig mener at på treverk, så er nettopp franske treskruer noe av det beste man kan bruke.....jeg sier ikke at dem er best, men dem er i det øvre sjiktet, og evt. deler 1. plassen med noen andre. Men hver sin smak.

     

    Hei Kenneth,

    Bedriften jeg jobber i produserer våpenskap. Vi har testet et stort antall forskjellige skruer for forankring i tre og betong. Uttrekkskraften for franske treskruer var lavere enn forventet, og et stykke under de beste.

     

    Men rett skal være rett: De 8x120 mm franske treskruene som du bruker bør være mer enn tilstrekkelig.

    vist du skal få benyttet 120 mm treskruer,da må du vel ha tømmervegger?
  8. Har kjøpt en gammel Fas Domino (602) - men magasinene er noe trange, pluss noe slakk magasinfjær. Jeg lurer på erfaringene deres ift. oljelaget/hinna på flere av 22-produsentene. Forrige eier kom frem til at Federal fungerte best i nevnte 22-pistol, men jeg tror det også var andre årsaker til dette (funksjonering ift. lengde etc.). Men samme Federal virker å ha mye smøringslag på kulene sine, og raskt begynte de å gå tregere i magasinet, for til slutt å feil-funksjonere pga. treghet med å komme seg opp tidsnok i magasinet. (Er klar over at det bare er å rense magasinene etter hver trening) CCI Standard virket soleklart bedre, men her vil jeg være litt forsiktig med stor-innkjøp, da selger mente at Federal gikk klart best. Har ikke prøvd flere typer foreløpig. Så mitt spørsmål er: Innenfor rimelighetens pris ift. økonomi; hvilke 22-patroner lager minst saus i våpen og magasin? Veldig glad for svar kjapt her - selv om jeg ikke får svart tilbake på noen dager. Kom med erfaringer - det bør jo være mange her med meninger om 22-kaliberet ! Er det riktig at CCI standard har mindre smøring, eller hvordan er disse i varmen? Og til slutt: Hvor kjøper dere 22-patroner, og hvorfor ?
    det gikk en streng om fas domino for en stund siden.finn den.
  9. Det burte være unødvendig, men nok en gang oppfordres det til å holde en saklig tone i tråden -og ikke minst: unngå oppfordring til ULOVLIGHETER! Dersom dette ikke opphører, så går tråden rett i søppeldunken.

    Se glomdalen.no bilde,FY.

  10. Herregud så usakelige dette ble da, for det første var det ikke MANGE hunderaser som det ble foreslått at det skulle ryddes opp i, tror vi snakker om en håndfull. For det andre så ser jeg ikke poenget i argumentene som blir slengt på bordet her. I sverige så snakkes det om ett 30 talls hunder som blir tatt av ulv, i Finland opp mot 60 hvert år, hvor mange blir tatt i Norge?

    Mann fra jevnaker mistet sin finskestøver under revejakt i odalen,første uke 2011.det var i odalen,det skulle være ulvefritt område.ingen vet hvor haren hopper?*klipp klipp*

  11. det er vel mange som har 22mag rifle,med erfaringer av forskjellige merker løpslengder,ammo.har hatt en baikal kombi en gang.den gikk bra med rws.

    Da er cz american 22 mag,i hus.Overrasket over utseende,pent gevær.etter en rask undersøkelse,løpet lå ann litt i stokken.Noen raske drag med sandpapir var det i orden.PAPIRTEST.Slakket litt på returfjær avtrekker,litt hard.har tatt noen prøveskudd med rws 40gr.Ikke skuffet.Litt for kaldt for mere prøveskudd nå.

×
×
  • Create New...