Jump to content

Mr Beretta

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr Beretta

  1. Hei! Jeg og et par kompiser tok for 4 år siden jegerprøven. Bestod med glans og jaktgleden var på topp. Har for det meste gått i duejakt, revejakt og kråkejakt. Fikk i fjord også være med et jaktlag å jakte hare løvenskiold-skogen ved slependen. Dette var særdeles inspirerende da mange av gutta der kunne alt for mye om harejakt, og hundene var griseflinke. Problemet vårt nå er at for 3 gutter på 20 år er det ikke veldig lett å skaffe seg et jaktterreng med skogsfugl. Det vi ønsker er et variert terreng med en del fugl, gjerne også hare. Noen som har noen tips til hvor vi kan henvende oss for å skaffe et jaktterreng det er mulig å jakte i? Vi er åpne for noen timers kjøring om nødvendig. Bor utenfor drammen. Takk
  2. Har den selv:) Helt herlig hagle! Har skutt ca 1000 skudd med den, og den kjennes helt lik ut som da den var ny. Det eneste negative jeg kan komme på er at sikringen er litt hard på de første 200 skuddene. Ellers er det en helt super hagle, så hvis du har 20 000 å bruke på hagle, så løp og kjøp.
  3. Hvis du ikke bor så langt unna lillestrøm anbelfaler jeg deg å ta en tur på villmarksmessa som er denne helgen! Der kan du sikkert få en del fine messepriser;) Purdey har jo også utstilling der i år, så hvis du selger huset så skulle ikke en purdey være det dummeste:P
  4. Mr Beretta

    Alfa M 77

    Jeg reiv i ett par orginale fra www.magasinet.no og disse har fungert utmerket:)
  5. Bra at vi har noen proffe her! Setter virkelig pris på ditt velformulerte og besvarende innlegg. Jeg er av den oppfattning at jeg liker å være 110% sikker på ting som har med våpen og sikkerhet å gjøre før jeg eventuelt prøver det ut..
  6. Min hagle er 12/70 kan jeg da skyte 12/76 patroner?
  7. Nå har jeg akuratt kjøpt meg en beretta ultra light. Har ikke prøveskutt den enda, men det er en nydelig hagle utseende messig. Vurderte lenge om det skulle bli silver pigeon 686 eller ultra light. Slang på en sværing til hos XXL og endte opp meg ultra light. Grunnen til at jeg valgte Ultra Light er rett og slett fordi jeg syntes den er penere, og også 400 gram lettere;)
  8. For å blotte min uvitenhet kan jeg like så godt spørre om hagla mi spiser alt av dagens ammunisjon? (ja jeg vet det finnes en tråd om dette, men spørr for å være sikker)
  9. Har også lært at man skal holde topleveren åpen mens man lukker hagla, men så kommer børsemakeren på løvenskioldbanen og sier at det beste er å bare klaske den igjen.. Forvirrende
  10. Tusen takk! Er helt amatør med hagle, så jeg ville være sikker før jeg skøyt med den;)
  11. Hallo Dette er sikkert et utrolig dumt spørsmål, men jeg har et problem med den nye berettaen min.. Kjøpte en beretta ultralight for noen dager siden. Har ikke skutt med den enda, men når jeg setter i klikkpatroner får jeg bare trukket av ett løp, så må jeg bytte på løpsvelgeren for å få trukket av det andre. Åpningsarmen spretter ikke helt til midten når jeg lukker, så jeg kan se litt av serienummeret. Er det jeg eller hagla som er dum?
  12. Er 16 år. Tok jegerprøvekurs i fjor høst, og stod med 48/50 Ingen i familien har drevet med noen form for jakt, men jeg er oppvokst med fiske og friluftsliv. Bor i Røyken/buskerud og har tilgang på jorder med bra gåse og duetrekk. Har svært lite jakterfaring, men fikk min første hagle i dag <3 en Beretta Ultra Light lux. Kommer til å jakte så og si hver helg i høst.
×
×
  • Create New...