Jump to content

KenG

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

KenG's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, spørs om jeg må vurdere et slikt abonnement. Er i hvert fall liten tvil om at jeg skal ha forsikring hvis det blir investert i optikk i de høyere prisklassene senere. Det som irriterer meg mest er at jeg for øyeblikket står uten børse, håper bare jeg får fikset kikkerten og skutt inn børsa før revejakta er over.
  2. Ja, har planer om å stikke innom en butikk som forhandler Meopta i morgen, men er det noen som har en formening om hva det koster å få den sendt inn og eventuelt reparert?
  3. Hei, Som overskriften antyder har jeg skadet kikkertsiktet mitt (Meopta Meostar R1 3-10X50). Skaden oppstod ved at jeg gikk på ræva mens jeg hadde rifla over skuldra, noe som resulterte i et heller ublidt møte med stein og stål-is for kikkerten. Hadde vært påpasselig med å holde rifla i hendene når jeg forserte skråninger og ulendt terreng hele helgen, men selvfølgelig ikke i nevnte situasjon. Som bildene viser har kikkerten fått seg en liten kakk i fremre linsehus og ved justeringsmekanismen. Skaden på fremre linsehus ser for et utrent øye ikke veldig alvorlig ut, mens jeg er mer bekymret for justeringsmekanismen. Lokket til justeringsmekanismen er deformert slik at det ikke er mulig å skru opp (se grønn pil), når man skrur på det skrur man ut hele justeringstårnet (markert med rød pil). Har ikke fått prøveskutt rifla etter uhellet, så vet ikke om treffpunktet har endret seg. Man merker forøvrig ikke noe til skaden når man ser gjennom kikkerten, men mulig jeg hadde gjort det hvis jeg hadde fått testet børsa på bane før jeg skrudde av kikkerten. Er det noen som har noen formening om hva det vil koste å reparere denne kikkerten? Er det f.eks. mulig å bestille nytt justeringstårn og bare skru det på plass, eller må dette gjøres av fagfolk? Alle innspill mottas med takknemlighet!
  4. Skøyt jula inn med en orrhane.
  5. Heh, trykker visst på feil sitat. Denne var det som hørtes lovende ut! Sender PM.
  6. Det høres meget lovende ut! Sender PM jeg.
  7. Det høres ut som bulls eye! Genialt om du finner tak i den igjen.
  8. Ok, takk for tipset. Har også vært i kontakt med Kongsberg Small Arms, men sliter litt med å få tak i de igjen. Noen som har andre tips på bedrifter/personer det går an å kontakte for å få tak i tegninger? Begynner som sagt å haste litt med å få tak i tegninger nå, så alle tips er hjertelig velkomne!
  9. Som en del av et prosjekt på skolen skal jeg 3D-modellere og animere en bolt-rifle. Behøver da detaljerte tekniske tegninger av en rifle, noe som jeg har fått erfare ikke er så lett å få tak i. Er det noen som har slike tegninger (og er interessert i å dele de) eller som vet om noen jeg kan kontakte for å få tak i de? Tegningene behøver ikke inneholde maskineringstoleranser, krav til overflateruhet etc., kun vanlige mål. Akkurat hvilken rifle er ikke så farlig, bare det er en relativt moderne jaktrifle med boltmekanisme. Begynner å få rimelig knapt med tid på prosjektet nå, så alle tips/innspill tas imot med glede!
×
×
  • Create New...