Jump to content

Hansporter

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Hansporter

  • Birthday 02/19/1987

Hansporter's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det var egentlig det jeg også tenkte, og de har vært greie hittil så jeg får prøve.
  2. Har bare et kjapt spørsmål. Har nettop solgt en 9 mm pistol, og skal kjøpe meg en ny. Trenger jeg da å ha med en godkjenning fra pistolklubben sammen med søknaden, eller holder det å bare sende inn en ny søknad?
  3. Jeg bare lurer på om noen vet hvor man kan få kjøpt original grepsplater til beretta 92fs ?
  4. Jeg har en Sig Sauer Mosquito, og det er en morro liten sak det. Men det er kun til morroskyting den duger, samt at den er kresen på ammo. Den fungerer bra med CCI Mini Mag, men hvis jeg bruker f.eks den CCI standard eller hva den heter så får jeg matningsproblemer nesten konsekvent etter det første skuddet. (Dette gjelder også hvis jeg ikke fyller opp magasinet). Prøvde også en annen type ammo jeg ikke husker navnet på, og der måtte jeg dra tilbake sleiden selv etter hvert skudd
  5. Tusen takk for svar, ser ut til at det blir fra Glockparts. Men ser de har forskjellige merker. Er det noe forskjell på kvalitet, eller er det bare å velge en? Evt. best å velge en original fra Glock.
  6. Jeg lurer på om det er noen her som har tips til hvor man enklest kan få tak i en 3.5 lbs connector til Glock? Om det er noen som selger det her i Norge eller om man evt. må bestille fra utlandet?
  7. Vet om dette, men på mosquito er det en sikringsbryter i tillegg til de-cockeren. (i motsetning til p226). Da denne sto på safe, kunne man fortsatt trekke av. Trodde kanskje at den egentlig skulle sperre avtrekkeren, men kan vel hende at den er sånn at skuddet ikke går av likevel om man mot formodning skal klare å trekke av.
  8. Har bare et lite spørsmål, så jeg poster det her. Var å så på en ubrukt Sig Mosquito i dag, men ble litt skeptisk da jeg fant ut at det gikk an å trekke av med sikringen på. Er det noe slags intern sikring så skuddet ikke går av uansett, eller var pistolen rett å slett "ødelagt" ??
  9. Da kan det se ut som det bli en Glock 19 på meg!! Takker for tips og svar på denne tråden...
  10. Har et lite spørsmål angående søknaden. Må man skrive inn fabrikkmerke, og evt. modell på pistolene man skal søke på? Eller holder det å skrive bare kaliber, sånn at man ikke nødvendigvis trenger å bestemme seg før man søker ? Har prøvd å søke litt, men finner ikke noe om det
  11. 9mm har jeg tenkt å bruke til feltskyting, men vil også ha en .22 som jeg kan skyte billig med...
  12. Noen som vet av noen butikker som selger håndvåpen i nærheten av Trondheimsområdet forresten? Eneste jeg vet om er XXL.
  13. Er det noen her som har noen erfaringer med å kjøpe pistol fra utlandet? Kan man spare mye penger, og er det noen som evt. har link til noen bra nettbutikker?
  14. Hei! Jeg er ferdig med nybegynnerkurs om noen uker, og skal da søke om å få kjøpe pistol. Har planer om å kjøpe en 9mm, og en .22 kaliber. Planen er vel å prøve litt feltskyting, samt generell trening. Når det gjelder 9mm, er det 3 pistoler jeg har lyst på: Beretta 92FS, Sig P226 eller Glock 17. Har lite erfaring med alle tre, så jeg lurer på om noen her kan komme med noen tips eller anbefalinger. Er f.eks Beretta eller Sig verdt 4-5 lapper mer enn en Glock? Har prøveholdt alle, og føler at de har greit grep, og passer meg bra I .22 har jeg sett litt på Sig Mosquito, men lest mye dritt om matningsfeil osv. Men har også lest at de nyere modellene er fikset, og skal være driftsikre. Er ikke ut etter topp presisjon, men et greit treningsvåpen til en rimelig penge. Takker for svar!
×
×
  • Create New...