Jump to content

8-Ball

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

8-Ball's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Som tittel sier så trenger jeg hjelp til rustblånering. Jeg har problemet med at etter koking når jeg skal påføre saltsyre løsningen på nytt så vasker jeg bort den fargen jeg allerede hadde oppnådd med siste kok. Har gjort presist som forklart i denne forklaringen http://www.kammeret.no/portal/prosjekte ... ing-hjemme Noen som har tips til hvorfor?
  2. Er iallefall aktive brukere på dette forumet, har dere ingenting annet fornuftig å gjøre på en søndag ettermiddag? Får sette igang å cruise gjennom et par linker her, har ikke vært inn på di to siste dere linket til, krysse fingra..
  3. 700 LA ->long action 700 SA ->short action Tror ikke den passer, men er ikke helt sikker. Hvis låsekassen, rekylklakken og løpdiamenter inn mot kassen er lik så kunne nok mulig fått den til, men tror di er ulike.
  4. Har vært på den siden å kikket, men liker ikke tommel hull stokker. Å det er det eneste jeg kan finne på den siden i laminat som passer rifla.
  5. Ifølge siden dems så har di ikke rem 700 SA i links bare 700 LA. Men mulig di ikke har oppdatert på en stund. Får eventuelt ringe å høre imorra. Vet du sånn hva noelunde pris en kkc stokk ligger på?
  6. Denne rifla er min første rilfe så den skal brukes på jakt og trening/sportskyting på bane kombinert til jeg får råd til enda en. Kaliber er 308. Kikket gjennom stokkene på midway norge og fant diverse links stokker tidligere men enten så koster di en halv venstre arm eller så er dem til long action. Ville helst hatt en laminert tre-stokk som jeg hadde tenkt å bedde med flytende pipe. Er jo mange stokker rundt omkring men lite til en stakkar med ubrukelig høyre øye. (skadet) Takker for velkomsten, virker til å være et fint miljø her inne. Men ser det er en del posting om samme emne atter og atter, men slik er det vel over alt. Vært så mye kjefting om søkefunksjon at det var så vidt jeg tørde å poste...
  7. Som emne sier så sliter jeg fælt med å finne en stock i links til rem 700 varmint, tung pipe. Synes det generelt er vanskelig å finne links stokker, men må ha ny fordi den som er orginal er DRITT! ->les sps stokken. Ville helst hatt en laminert stokk i links som passer tung pipeprofil. Den som kan hjelpe meg med å finne dette er jeg evig takknemlig til. PS; Ny på forumet, vær hilset..
×
×
  • Create New...