Jump to content

amcarduden

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amcarduden

  1. Søren, det er borte igjen. Kanskje vært det lenge? Det er jo noe dritt ja, husker jo ikke hva som er gjort med egne luffer en gang.
  2. Enig med deg ang den importen. Rart ingen gjør det, men de blir vel for gammel modige for den jevne luffe forbruker tenker jeg. Skal helst gjøre 300ms eller mer nå vet du . Samme hvor man treffer, he he. Apropo hastighet, hva gir 634 i kal 177?
  3. Artig å lese om slaviaene dine celsius. Driver på med min egen 630 standard om dagen. Ei luffe jeg har eid siden 1982 og tatt rimelig godt vare på til guttegevær å være , heldigvis. Var 14 år når jeg kjøpte det. Kappet og kronet løpet, lengde nå er 400mm i forhold til 530mm originalt. Pusset og polert sylinder, stempel og fjærender(og bakre fjærguide). Har nye pakninger som skal inn, fjæra som ble polert i dag er også ny. Legger skive foran og bak fjæra for ytterligere power, mulig det må justeres litt etterhvert. Men går fint å spenne den opp iallefall, for det er testet på forhånd. Tror kanskje fjæra er til 634 etter å ha lest tråden din, trådtykkelse 3,20mm, 30 vinninger og 19mm ytterdiameter. Orig fjær har 3,00mm tråd og 36 vinninger. Ytterdia , innerdia og lengde er så og si helt lik. Ingen problem med passform iallefall. Virket som det ble et helt annet trøkk ved testskyting på en planke iallefall . Stokken skal også få litt omsorg, men vet ikke helt hva ennå. Kanskje skeleton .
×
×
  • Create New...