Jump to content

catojeger

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by catojeger

  1. Du får prøve og komme i kontakt men en snill bonde,er vel ikke helt etter boka å fore med kylling.Ikke sikkert du får det til med det har fungert utpå her.Møkkhauger som blir etter at bonden har kjørt ut kyllingmøkk er også en magnet for reven,det blir litt varmegang og der liker musa seg,dessuten blir det med en død kylling der i ny og ne,er reven blitt opplært av revemor til å gå dit så blir han en gjenganger,,,helt til du er på plass før han.
  2. Det er bra at det ikke finnes noen fasit på noe jakt,har et søskenbarn som er overiveri på rev blitt.Han forer hardt på åta tidelig,fort 300 kg med kylling og avfall fra elgskjæring som han får fra meg.Ca rundt snøfall så reduserer han for da har han liksom foret inn reven,da legger han på større skrotter som gris.
  3. Ikke kast på for mye kylling så,da er det fort gjort at reven hamstrer og kommer noe sjeldnere på åta,det er hva jeg har erfart.
  4. Helt i orden det,takk for hjelpen.På tide med et datakurs for min del tror jeg,fikk knotet til noe sjøl til slutt med nå er jeg joggu sliten å.
  5. http://i40.tinypic.com/33tniwx.jpg http://i43.tinypic.com/wmf776.jpghttp:/ ... 2jiexk.jpg
  6. http://i40.tinypic.com/33tniwx.jpg
  7. Kjempemorsomt,sjekk hjemmesia mi sålenge til jeg får stablet tommelene,ligger bilder der nå.www.123hjemmeside.no/catojeger
  8. Det skal være sikkert,ikke bare jeg som ble lang i maska på fallet.Var flere som haddd sett han før på høsten men han ble liksom borte,men (superduoen) fant han.Jeg knoter med å legge ut bilder men nå ligger det ute på sia mi.www.123hjemmeside.no/catojeger.
  9. Det var ikke noen fasit eller en gylden rege jeg kom med,bare min mening og erfaring.Men jeg har erfart at de lureste venter og går ikke utpå før ting er helt sikkert og aller helst på den mørkeste tia.Har vel også noe å si hvor du jakter og hvor stor bestanden er.Jeg starter å jakt rev 15 juli og derfor vet jeg hvor enkelt det er å få de ungste revene.
  10. Grunnen er nok at ungrever ikke er smarte nok og har mindre erfaring,unge rever krysser gjerne åpne jorder for å komme på åta di.Voksene rever gjør ikke det.Åta bør ikke ligge mere en femten til tjue meter fra skogkanten,da sitter ofte reven der en stund å sjekker om det er trygt å gå utpå,er også en fordel om åta ligger nedi en grop eller et hull du har gravd i bakken for å skape ekstra trygghetsfølelse for reven.
  11. Hallo du,det ble gull ja og jeg er kjempefornøyd..Det blir nok ingen trening på et par uker til tenker jeg,var godt i gang men kommer sterkt tilbake.Legger ut bilder av diplom og gull på sia mi når jeg har hentet det,vi får holde kontakten her for denne tråden har jeg sansen for,problemer med å legge ut bilder her enda men så har jeg tusen tommeltotter å da!!!
  12. Hallo,en egen side for drever eiere er noe jeg har lengtet etter. Har nå min fjerde drever som blir ett år den 10 mars,måtte til sarpsborg for å få det jeg ville ha og alt lover godt. Sjekk ut vår hjemmeside som er,www.123hjemmeside.no/catojeger Her er det drever og rådyrjakt som gjelder,bukken jeg skjøt for valpen i høst ble bedømt til 149,85 poeng. På denne tråden håper jeg det blir morsomt å følge med.
×
×
  • Create New...