Jump to content

BullsØie

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

BullsØie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. I filmen oppgir de gradetallet i Farenheit - som du korrekt sier er ca 30 grader Celcius. I instruksjonsheftet står det at det skal være ca samme temperatur som du vasker hendene dine i. Temperaturen er en av de variablene som vi prøver å se om kan endres litt på for å få et enda bedre resultat.
  2. I instruksjonsheftet til dipkit er "problemstillingen" løst på følgende måte: - Alt som kan dyppes i vann kan også dipkittes. Ting som ikke tåler vann bør man styre unna. Om man skal dippe noe hvor enkelte områder ikke skal farges, må dette tildekkes (slik som jeg gjorde på Statoilkoppen med tape). Ofte, dersom det er mulig, vil man jo demontere objektet som skal dippes, og så kun gi farge til de delene som skal- og kan dippes. Det fins også noen andre unntak slik jeg ser det: - kone/samboer, slik som fyren spøker om i videoen - hund, slik noen idioter på amerikanske forum foreslår (forhåpentligvis spøk) ok da - alt som er levende. Man bør vel ikke dippe ting man er usikker på om kan ødelegges. Jeg må vel legge til at jeg ikke kjenner produktet bedre enn det jeg har lært så langt. Jeg er ikke noen form for forhandler av dette, men måtte knuse egen sparegris for å kjøpe et produkt som jeg hadde lyst å prøve. Tråden min starter jo med å etterlyse noen som har prøvd dette eller vet hvor man kan få tak i et slikt sett. Forhandleren i Canada hevdet at han hadde solgt til Norge tidligere. Dette er nybrottsland for meg og vanskelig å si hva som er riktig og feil.
  3. Hmm.. har du sjekket hjemmesiden? https://www.mydipkit.com/index.php Man skal i tillegg kunne styre fargen på kamoen noe ut i fra hvilken basecoat man legger på det man skal dippe. Har sett de som har lagt en rosa basecoat på rifla til kona før de dippet den. Om ikke det er romantisk, vet jeg ikke hva...
  4. He,he. Jeg har siklet på settet i snart 2 år.... veldig morsomt å ha et i hendene nå. Husk at vi enda eksperimenterer litt med dette for å få optimalt resultat. Vi får teste slitestyrke etterhvert. Dette settet brukes på sko, hjulfelger, ATV-deler og våpen. Jeg har lest om de som har hatt det på bruksvåpen flere sesonger, og det ser visstnok fremdeles ut som nytt. I tillegg må man jo huske på at man legger "clearcoat" - mao klar lakk over dette igjen. Om du ikke sliter ut lakken, sliter du heller ikke ut mønsteret.
  5. Dette kan pr i dag så vidt jeg vet ikke kjøpes i Norge. Om du leser hele tråden ser du at jeg måtte importere denne fra Canada, da USA ikke sender til Norge. Jercorin har skrevet et innlegg 22.desember i fjor om en norsk leverandør, men jeg vet ikke resultatet av hans forespørsel. Om man har filmen og activator fra en plass, kan resten kjøpes lett på en fargehandel eller liknende. Jeg har sett nylig på nettet en engelsk side som heter http://mydipkit.co.uk/, men jeg kan ikke gå god for denne og jeg kan ikke finne alle de mønstrene som ellers er tilgjengelig. Jeg har også tidligere skrevet at dersom MyDipKit er så bra som jeg håper, kan jeg prøve å tipse Jaktfall.no om produktet for å se hva de synes.
  6. ENDELIG!!! Syklubb avholdt på torsdag med utskremte jaktkompiser. Her er resultatatet: MyDipKit er gøy!! Litt planlegging forkant og veldig avhengighetsskapende. Det er sant at du begynner å se etter flere ting i rommet som du kan dippe... I flere tråder i amerikanske forum er kittet uskjelt for at de ikke får det resultatet de ønsker. Vi fant ut at det funker bra, men man må øve og teste en god del i forkant av å gjøre et større, "perfekt" objekt. - Sett av nok tid, ikke stress. Men man kan få dette ganske stilig etter hvert. Vedlagt er noen bilder av en sort Statoilkopp som jeg ville endre på. Etter scuffing av koppen viser det seg at sprayen med primer får lakken på Statoilkoppen til å "boble". Jeg bryr meg ikke om dette og ser på det som en test og en slags 3D-effekt. Test på flere små ting først!!! Dette er vår første testrun, spør gjerne om det er annet jeg kan svare på. Jeg er ikke noen ekspert enda, men har fått noe erfaring. Siste bilde er før den er påført clearcoat, hvor fargene kommer mer frem. Om ønskelig kan jeg oppdatere mer etter neste syklubb (?) Legger til et par bilder av en thermos, fisketurs-lerke, plasboks og et par gåselokker Hva synes dere?
  7. Jippi. Første syklubbmøte er nå på tirsdag. Takk for alle som har vist tålmodighet. Målet er å prøve MyDipKit samt tatt noen bilder for å legge ut her. I mellomtiden kan man lese et fin amerikansk tråd: http://forum.gon.com/showthread.php?t=634883" target="_blank Sjekk også linkene i tråden.
  8. Hei. Takk for *bump*. Venter i spenning jeg også. Jeg spleiset på settet med et par av mine jaktkompiser, både grunnet mindre økonomisk risiko, men også fordi det da kunne bli et "prosjekt" som vi alle kunne jobbe med og dele erfaringer og gleder av. Vi har tidligere hatt stor suksess med "syklubber" hvor vi har pusset våpen, lakket stokker, demontert, laget ghillie suits og hatt en kopp kaffe og en historie eller to i samme slengen. Selv om man skulle tro det var en rolig tid i disse dager har det ikke lykkes meg å samle disse bandittene for å prøve ut kittet. Får håpe de leser denne rubrikken, får fingeren ut og tar kontakt med meg slik at vi kommer i gang her, og samtidig får videreformidlet våre erfaringer med resten av verden. [headshot og FF - dette er et solid hint...] Jeg har flere ganger åpnet boksen til MyDipkit og luktet primer og activator, strøket fingrene over plastfilmen og har visket : "Snart min kjære, snart..." Takk igjen for interessen og at jeg følges opp. Jeg skal gjøre mitt beste for å igangsatt prosjektet vårt. Realistisk sett vil jeg nok tro at det blir fortært noe juleribbe og skutt opp litt fyrverkeri i mellomtiden.
  9. Havna vel på rundt kr 500,- Halvparten var frakt....... Jeg har hatt lyst å prøve dette produktet lenge, og har avventet at noen skulle starte med salg for det i Norge. Det har så langt ikke skjedd, og noen må jo være først ut å prøve.... Dersom mydipkit skulle funke slik som jeg håper, sender jeg kanskje en epost med tips om produktet til Jaktfall og ser hva de synes.
  10. Jeg avrunder denne tråden med å bekrefte at jeg hadde en fantastisk tur til Romania. Jeg dro en tur i Cluj på fasanjakt og hadde det veldig gøy. Jeg har lært de ting som jeg lurte på i forkant og vil nok jobbe for å få til en større tur i privat regi for meg selv. Har stiftet bekjentskap med vennlige rumenere som gav meg en trygg og flott jaktopplevelse. Ble ikke bitt av Dracula, men av fasanjaktbasillen.
  11. Det ble litt mer enn 20-30 dager. Jeg har nå mottatt kit etter 2 måneder, uvisst hvorfor. Settet ser akkurat ut slik som forespeilet, og jeg gleder meg. Jeg spleiset med et par andre på jaktlaget for å prøve dette. Vi får sette oss ned en dag og se hvordan dette funker. Kommer tilbake med tilbakemelding på resultatet.
  12. Er kjent med den kultur og kontraster som er i Romania. Har selv vært i Dracula's slott og på øya der han ble gravlagt. Det er et fantastisk land og jeg er redd dere går glipp av mye dersom dere har konstante ølbriller på. Jeg har alltid tilgang til kjøretøy med personlig sjåfør- tar rett og slett ikke sjansen på å kjøre selv. Ofte ser man kjøretøy i Bucharest som enda ikke er lagt ut for salg ellers i verden. Pris på drikke virket høy - sist jeg kjøpte en meter med øl (10x 0,3 l) kostet det 60 kr. Jeg er redd for at ditt innlegg ikke hjalp meg så mye, men takk likevel. Jaktrelaterte tips, anyone?
  13. Hei. Jeg skal til Romania for å besøke svigerfamilien i høst, og er i den forbindelse invitert på jakttur av bekjente. Infoen jeg har fått så langt er at vi skal jakte fasan, og at jeg bør ta med jaktbevis. Da jakten foregår i Transylvania har jeg selvfølgelig med vievann, trestake og hvitløk. Noen som har noen erfaringer å dele her? Jeg blir neppe til å ta med eget våpen da jeg på min reise kommer til å mellomlande i en del andre land også. Regner med at jeg får låne et våpen, men lurer på om "jaktdiplomet", evt jaktkort er nok som dokumentasjon. All info er (muligens) til hjelp.
  14. Jeg har i dag sendt bestilling på 1 stk kit. Dette skal være meg i hende om 20-30 dager. Avventer i spenning og vil komme tilbake til mine erfaringer (med bilder?) i denne tråden når mottatt og utprøvd.
  15. Fikk svar fra Canada i dag: "XXX, We are shipping across the world. Transportation fees to expedite 1 dipkit to Norway: 47$USD Please proceed your order across http://www.datranbsl.ca" target="_blank" target="_blank" target="_blank Pay via paypal process for your dipkit. Separatly, pay your transportation fees under 'Transportation payment' tab. If you have interest for dipkit representation distribution in your area, let me know, I am structuring the wordlwide distribution network since a year now.... Looking to get your order and initiate business relationship with you...... Best regards Michel Robitaille, President For Datran BSL Proud partner of LiquidPrintOne USA company" Høres bra ut - jeg skal ta en runde i jaktlaget mitt for å høre om andre blir med på bestillingen for kanskje å splitte fraktkost. Jeg spurte i e-post hvor lang tid det ville ta i forsendelse, men ser at jeg ikke har fått svar på dette. Til *338Lap* - jeg vet ikke mer enn det jeg har skrevet over i forhold til frakt, men jeg mener å ha lest en plass (dessverre) at siden det er sprayflasker med gass i forsendelsen, kan dette ikke sendes med fly. Håper jeg tar feil, for jeg skulle gjerne likt å imponere gåsa og rypa med litt 'bling-bling' og eyecandy på jaktsstart PS: Gåsa og rypa er de faktiske fuglene - ikke svigermor og kona...
×
×
  • Create New...