Jump to content

allvis

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

allvis's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bruker en Browning A-bolt medallion 6,5x55 med en Carl Zeiss Classic 2,5 - 10x50 kikkert. Av ammo bruker jeg Oryx. Er meget godt fornøyd med denne kula etter å ha sett "skadene" på de to elgene som ble felt i fjor.
  2. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    flott utseende på patronen tror jeg kanskje er noe av det siste jeg tenker på. Utseende på børsa derimot! Det er viktig det!
  3. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    Blir nok ikke noe større enn 50 i lysåpning nei, tror jeg. 56 går jo selvfølgelig også, da. Er jo ikke store forskjellen. Joda, elgen dør greit med en 6,5. Men når jeg allerede har en 6,5 er det jo ikke noe poeng i å ha 2. Da er det artigere med ett annet kaliber også. .338 er jo forsåvidt et artig kaliber. Kan skyte på lange hold (Nå sier jeg ikke at man ikke kan det med 6,5x55 feks.) men syns det er artig når det sparker litt. Har skutt litt med .338 uten å få vondt i skuldra i det heletatt.. Det eneste er jo den dyre ammoen. Men det er noe man kan ladde selv. Blir hvertfall litt billigere.
  4. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    hehe, nei tvert imot. Det er rett og slett litt kjipt.
  5. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    takk for alle svar. Må inrømme at jeg skreiv feil på kikkerten. 6 - 24 blir for overkill, ja. Har en Zeiss Classic 2,5-10x50 på 6,5x55'n min som jeg er storfornøyd med. Blir kanskje noe i samma gata som den kan jeg tenke meg. Takk for tipset ang. rett kolbe. Blir vel å sjekke ut kan jeg tenke meg. Er uansett links-skytter, så må vel spesialbestille uansett. hehe
  6. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    jakt? hehe, neida. Blir jo å bruke til storvilt. Hjort, Elg, Rein etc. Blir vel også en del jakt-turer framover. altså, jeg kan kjøpe ei helt annen rifle om jeg vil. Men er Blaser jeg vil ha.
  7. allvis

    Blaser R93 Luxus?

    Noen som har noen meninger/erfaring om denne? Hvilket kaliber kan anbefales? Har tenkt på .338 winmag eller .30-06. Noen tips? Optikken har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Men blir endten Zeiss eller Swarovski. Muligheten er stor for at det blir en Zeiss Victory V 6-24x56 T* LotuTec #40. Noen tips?
  8. jeg har en Mosin nagant fra 1934 stående hjemme. Den er riktignok plombert så du får vell ikke så mye morro utav den. hehe. Men mekanismen fungerer som bare det, og den ser forholdsvis fin ut. Tror det er en 7,62x54. Noen som vet om plombering er vanskelig å fjerne (om det i det heletatt lar seg gjøre)? I mitt tilfelle er det slått en bolt tvers gjennom pipa ganske langt nede mot kammeret.
×
×
  • Create New...