Jump to content

JensP

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JensP

  1. Ble en bukk på meg i går, ca 15:30. Var ute og så litt rundt i terrenget da jeg så ei geit som gikk rolig og beitet midt ute på et jorde. Satt meg i kanten av ei lita "øy" som er full av trær, og klemte litt forsiktig på buttoloen for å se om geita gav noe respons, mest for moro skyld. Da dukker plutselig bukken opp fra åkeren rett bak geita, og begge ser i min retning. Jeg klemmer ut masse kontaktlyd og en hetslyd innimellom, og begge kommer rusende rett mot meg. De stopper pent opp med breisida til i liggende åker på ca 20 m, bukken gikk rett i bakken og geita tok turen avsted. Ekstra morsomt å se hvor effektivt lokkingen fungerte. Prøver å legge ut et bilde av bukken her:
  2. Er det ikke et poeng å kle seg på en sånn måte at de ikke ser deg på et tidspunkt hvor du er utenfor skuddhold?
  3. Er det noen som har synspunkter på grad av kamuflasjebekledning hos jegeren? Går som regel i vanlige jaktklær, men hvis regnbygene kommer er det meget fristende å slenge på seg en ordentlig skalljakke (har en svart og en blå). Har dette noen særlig betydning? Har hørt begge versjoner, så skjønner at det ikke er noe lett spørsmål
  4. Har hørt at han naboen din som jakter and er en dyktig type, hvis vi tenker på samme person da. Artig å se hunden i aksjon, imponert.
×
×
  • Create New...