Jump to content

lappen

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lappen

  1. Som dere skjønner er jeg fersking på dette her.

    Nå er gåsa skutt og henger i garasjen. Hva gjør jeg så?

    Hvor lenge skal den henge?

    Skal jeg fryse den hel eller skal jeg ta ut kjøttet først?

    Hvor mye av kjøttet bruker jeg? Bare bryststykkene?

     

    Håper noen kan hjelpe meg :roll:

  2. Om man synes det er dårlig service eller ikke likker selger/butikkeier så er det vel normalt å bare glemme butikken og handle et annet sted. Skulle jeg lagt ut på nett om alle steder jeg har fått kjipe svar fre selgere så måtte jeg hadt egen sekretær til å skrive for meg. At han kunne svart på en annen måte er jeg enig i, men at han kan det han holder på er jeg sikker på. Han driver en lokal butikk og yter den beste service hver gang jeg er innom. Å komme inn i butikken og føle at du er den viktigste kunden i lokalet selv om det er masse andre der også veier opp ganske mye for litt høye priser på enkelte ting.

     

    Jeg er hvertfall kjempefornøyd med service.

     

    Man kan legge til at om du hadde kjendt personen så hadde du ikke brydd deg om kommentarene hans, for han er en slik brå rappkjefta spøkefugl, som sier det han mener om alt. (dog kanskje ikke alltid like lurt ovenfor kunder som ikke kjenner ham)

  3. kan en børsemaker kappe løp og gjenge opp til chokene på nytt? slik at jeg kan få en kortere hagle, men samtidig fortsatt kunne bruke chokene?

    Hagla er en lincoln premier 12/89 med 76cm løp

×
×
  • Create New...