Jump to content

Smithhald

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Smithhald's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noe observasjoner fra Hardangervidda de siste dagene?
  2. Gikk av idet jeg lukket sluttstykket ja.
  3. Må rette opp: de har ikke funnet feilen enda, men har enda ikke plukket den fra hverandre. Kjente bare på det korte avtrekket, og mente at det sannsynligvis var årsaken.
  4. Trenger litt råd og hjelp her. Kjøpte meg Heym SR21 kal. 308. Hadde første tur på skytebana for tre uker siden. Avfyrte ca 30 treningskudd og var storfornøyd med kjøpet. I går var jeg på skytebanen og opplevde at dagens første skudd gikk av i det jeg kjørte sluttstykket på plass for lading. Fingern var på bolten, altså ikke i nærheten av avtrekkeren. Skuddet gikk av i sikker retning, men rystet både meg og de på skytebanen. Nå har jeg levert inn rifla til børsemakeren på xxl i Sandvika. Han og en annen børsemaker sier at jeg ikke trenger å bekymre meg for at dette skal skje igjen. Feilen har de ikke funnet, men mener svært kort avtrekk kan være en årsak. Kan jeg stole på denne rifla igjen eller prøve å reklamere på den, selv om det 6 mnd siden jeg kjøpte den? Setter stor pris på om noen deler erfaringer med tilsvarende opplevelser.
  5. Grunnet kneskade får jeg ikke bruk for simlekortet (evt bukk opp til 1,5 år)som gjelder for HA101 (sørsiden av Sønstevatn). Terrenget ligger ved veien. Felt mye dyr der i år. Kortet kan også flyttes til andre vald på vidda. Betalte 3750,- Send melding her på kammeret om det er interessant!
  6. Har ett kort, men om noen skulle ha et til på øst-siden eller sentra-Hardangervidda, send meg en melding er på forumet. Skitt jakt!
  7. Ikke alle som greier å tilpasse seg. Hvilket område var dette?
  8. Nore og Uvdal er et og samme område, helt øst på Hardangervidda.
  9. Har fått kort på simle i Nore og Uvdal, er dette et terreng det normalt skal være mulig å få seg ei simle? Hadde satt stor pris på svar!
  10. Den er god. Skal få gjort det snarest mulig. Sprekken går i lengderetning, slik at hele forskjeftet er nøyaktig delt i to like store deler. Derfor egentlig ikke sprukket, men delt forskjefte som er problemet.
  11. Kjøpte en brukt hagle, fra annonse her på forumet. Hagla holdt 3 jakthelger, før forskjeftet sprakk. Noen som kan hjelpe meg med et nytt forskjefte o/u 12 kaliber, Franchie Alcione SL ca 1990 modell? Ikke lettvekter. Hvis jeg ikke får tak i nytt, vet noen hva det vil koste å få laget et nytt? Hagla var for god til å skyte med, til bare å kastes.... Tar imot svar med stor takk!
  12. Jeg skal innrømme at jeg har vurdert ny hagle, ettersom det også har skjedd på jakt. Men etter å ha snakket med børsemakeren, samt erfaringer her på Kammeret, fortsetter jeg å jakte med favorittbørsa. Vet du ca når det partiet var ute på markedet? Ammoen jeg bruker nå kjøpte jeg i 2006. Kjøpte 2000 skudd og har opplevd klikker hver høst. Kan det ha noe for seg å klage direkte til produsent og be om kompensasjon? Mvh Idar
  13. Hei Fikk selv klikk på Løvenskjold i dag. Samme som beskrives over: 20 kaliber Gythorp. Børsemakeren der opp har sett på hala mi to ganger, skifta stift og fjær men det har skjedd igjen. Jakter med Gythorp, og det samme skjer ca 1 av 50 skudd. Børsemaker mener det er ammo og ikke halge. Er du usikkert: få børsemaker til å se på den, kostet 500,- for en real overhaling.
  14. Takk for gode og nyttige svar. Da går jeg nok for en 6,5x55. Ser jeg må opp i 10 000 ,- med ok kikkert. Stiv pris med sikkert vedt det... Ønsker den med lyddemper, men det er kanskje sjeldent jeg får bruk for det? Mvh Idar
×
×
  • Create New...