Jump to content

Utgaardsloke

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Utgaardsloke

  1. Nå har jeg nettopp vært på banen og sendt avgårde 40 skudd Partizan, og har bare én ting å si: Dette er drittammo, rett og slett. Åpnet dagen med 40 skudd Fiocchi FMJ, og det gikk mer eller mindre i 10'ern på 100m (rem 700, .308). Gikk tom for italienern, og byttet til PPU (Partizan) FMJ, og man skulle tro jeg satt med en hagle. De fleste skuddene satt rundt 9, i en fin sirkel rundt sentrum. Beste samling kom ikke under 5-6cm. Jeg tror det er en del forskjell fra lot til lot, og dette må nok ha vært den værste hittil, men aldri har jeg fått PPU under 4cm på 100m. Jeg vil aldri kjøpe PPU igjen, det er ikke verd det rett og slett. Bruk heller noen kroner mer pr. skudd, slik at man slipper å tvile på hva som er problemet - deg eller ammoen. Klart, klarer du ikke å ligge i svarten på 100m så spiller det ingen rolle, men har du tenkt å øve presisjon er det bare å glemme!
  2. Heisann, Jeg har hatt en 12/7.57R kombi i noen år nå, og er på utkikk etter nye smarte løsninger. Pr dags dato har jeg en 20 moa skinne men en EOTech på toppen og det har stort sett gått greit, men merker at jeg trenger litt forstørring på lengre hold. En løsning er å sette på en 5x bak EOtech'en, helst med et flip-to-side mount. Noe slikt: http://www.amazon.com/Sightmark-5x-Tact ... B004TDPVJO Hvilke andre løsninger bruker folket? Jeg bruker denne stort sett på rådyr.
  3. Bra med bilder AWS, du har ikke et bilde av børsa også? Ellers ser jeg det er flere i Oslo-området (hvor jeg befinner meg) som handler med AICS, som Artemis AS, men ingen foreløpig som har AX-varianten. http://www.vertebrae.no har, men de er i bergen. Jeg tror jeg trenger å klå litt på begge varianter for å gjøre meg opp en mening.
  4. Takk for respons! Jeg ser også at AI har kommet ut med en ny modell, AICS AX. (http://www.accuracyinternational.com/axaics.php). Noen som har hørt noe om denne? Ser ikke like pen ut som standard AICS, men er 160gram lettere og har rails foran. Her tror jeg at det må testes litt for-og-imot thumb-hole på stokken!
  5. Heisann! Jeg er på utkikk etter en ny rifle i .308, og har sansen for litt nymotens ræl på våpenet mitt så må si jeg er veldig fristet av å anskaffe noe som inkluderer en AICS stokk. Den ser bra ut (for de som liker slikt), er tilpassningsdyktig og sammenleggbar, men er det noen her som faktisk har brukt den på jakt? Jeg er mest bekymret for at den kanskje kan bli litt tung over lengre turer. Jeg driver for tiden mest med forskjellig jakt på rådyr, men ikke utenkelig at det blir litt større dyr av og til. AICS stokk: http://www.mamut.net/controls/shop/shop ... AS&pid=558
  6. Hei folken! Da er det på tide å skyte storviltprøva igjen, men snublet i valsen i går da XXL i Oslo ikke hadde helmantel 7x57R på lager. Har noen her kunnskap om noe utsalg i byen har billig helmantel? Føles litt vel ekstravagant å skyte Oryx til 35kr skuddet når man driver mengdetrening..... Alle forslag mottas med takk!
×
×
  • Create New...