Jump to content

Howitzer

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Howitzer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har selv 2 stk CZ SP-01 Shadow (Et reservevåpen) Den pistolen med nye skjefteplater ryker i avtrekkkontrollen, mens den med originale skjefter holder 1 360 g og blir godkjent i militærfelt.
  2. Vet noen om det finnes et justerbart sikte til Shadow'en som er godkjent i Production. Pistolen brukes også til baneskyting og da kan det være greit å justere siktet
  3. Våpenet er nå klar for prøveskyting etter full gjennomgang hos den lokale forhandler. Gassrøret er skiftet.Et løst forskjeftet har medført at gassrøret ikke traff "key'en" på sluttstykket. Det er sånn som kan hende ved kjøp av et brukt våpen.
  4. Problemene som oppstod med UMC patroner sist helg var dobbelmating. Ved bruk av Wolf stopper sluttstykket enten 1 cm fra bare stilling eller i fremre stilling uten å ta med ny paron. Ingen problemer med Barnauld. Skifter gassrøret i dag og ser hvor det går
  5. Takker for sjekklista. Vi tar den punkt for punkt i kveld
  6. Da problemet oppstod med Wolf og originalt buffer satt tomhylsen igjen i kammret og bolten ble stående ca. 1 cm fra bakre stilling. Med Wolf og carabinbuffer stopper bolten i fremre stilling uten å ta med seg ny patron fra magasinet. Går som sagt gjennom hele våpenet i kveld. Bruker bare Wolf til trening, men har bare brukt UMC i konkurranser. I går ville ikke bolten ta med seg patronen frem med UMC heller enkelte ganger.
  7. Gassblokka er kontrollert og en annen gassblokk er satt på uten at det hjalp. Fikk lånt en bolt fra en annen rifle og da begynte våpenet å spise Wolf en liten stund (ca. 30 skudd). Men problemer med 223 Remington (UMC) var en ny opplevelse. Stripper våpenet i kveld og prøveskyter i morgen med UMC.
  8. Mateproblemer har vært diskutert tidligere i dette forumet og har vært innom de fleste rådene. Puss, skifting av buffer, gassblokk osv. Har en Bushmaster med V-Match 20" løp som bare har gått litt over 1 000 skudd. Våpenet sluttet å spise Wolf etter 500 skudd og orginal buffer ble skiftet til carabin-buffer. Våpenet fungerte en stund etter det med Wolf, men har måtte gå over til Barnaul som treningensammo. Under VE-PS stevnet i Skien i helgen begynte mateproblemer også med 223 Remington som våpenet har spist hele tiden uten problemer. Nå ser det ut til at løsningen må være å bore opp gasshullet i løpet. Er det noen som har noen råd her om hvor mye det må bores opp i forhold til orginaldimensjon ? Er klar over at jeg muligens må montere regulerbar gassblokk hvis trykket blir for stort.
  9. Er helt enig i at vi må ta hverandre seriøst. Tror mye av skepsisen mot andre våpen enn standard banevåpen kommer av mangel på dialog. Er selv medlem av DFS og bruker SAUER, men kommer jeg på banen med en AR-15 så er det at usakligheten kommer frem. Påstander om manglende presisjon, ødeleggelse av skiveelektronikk, farlige og ulovlig våpen er ikke seriøst.
  10. Har samme problem på den lokale skytebanen. Medlemmer med noe annet enn SAUER blir uglesett pga. manglende våpenkunnskap. Halvauto det er noe farlig det !!!! viewtopic.php?f=8&t=25021
  11. I flg. våpenkontoret er AR-15 våpenet et typegodkjent våpen av samme type som AG-3 eller HK416 og er tillatt brukt på skyting på baner som er godkjent for skyting innen DFS. Allikevel er det helt opp til eier av skytebanen å regulere hvem som har adgang til å skyte med andre våpen enn de våpen som brukes i DFS idag.
  12. Gjelder Norges lover. Skal innom våpenkontoret som har godkjent banen og spørre der.' Riktig at det er gretne gubber i DFS som ikke tåler at noen tester våpen mot DFS skiver selvom skytteren er fullverdig medlem i skytterlaget. Så lenge det ikke står SAUER på våpenet er det en uting. Det er ikke snakk om praktisk skyting, men skyting med våpen godkjent for praktisk skyting.
  13. Er det noe i lovverket som regulerer skyting med AR-15 i cal. 223 på DFS-baner ?
×
×
  • Create New...