Jump to content

jan-tore

Members
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jan-tore

  1. Bedding er å legge låskasse og rekylklakk i ei seng. Om den er for høy løfter du løpet opp fra forskjeftet... Altså har du ikke klaring er beddinga for LAV.

     

     

    Det er greit nok det MEN er beddinga for langt fram så ligger en liten del av løpet på OG da er beddinga for HØY.

  2. For og sjekke beddinga kan du ta et matpapir og trekke det rundt løpet . Da skal du kunne føre papiret helt ned til kassa .GRS stokken min var også beddet men løpet lå på de 2 siste cm. før kassa . Dette var 6,5*55 løpet det var umulig og få til noe samling derimot 22-250 løpet samlet 5 skudd på klistrelappen så beddingen kan ha mye og si.

  3. Var inne på J&F Gjøvik nå for litt over en time siden. Selv om det var endel folk der inne som kikket eller fikk hjelp fikk jeg også rask hjelp og gikk ut der med 150skudd og fikk til og med litt rabatt selv uten å spørre. Ikke ille med tanke på jeg handlet 22WMR ammunisjon og ikke noe dyre storviltpatroner :)

     

    Så jeg har gått fra å være missfornøyd med Gjøvik til å være fornøyd da jeg de siste gangene har fått kjempe service selv om jeg bare skal ha noe små ting 8)

     

     

    Ny daglig leder gjør underverker.

  4. Flere av mine .357 revoilvere har likt 125gr belagt kule med rundt 5gr N320. Det er ikke en slapp ladning, men da har mann både smell, rekyl og god presisjon. :D

     

     

    Det er greit nok og bruke i 357 ,men trådstarter skal bruke en 38 spec. og der tror jeg nok at ladningen vil bli noe i friskeste laget.

  5. I dag vet vi at forvaltningen ikke har kontroll, og som kasserer i klubb er det digg å kunne bruke forvaltningen som riset bak speilet. (Om man først skal være helt ærlig).

     

     

    Her svarer du jo selv på at det er digg og bruke lover som dere har tatt inn i reglementet i klubben som pressmiddel uten og bry dere en Dritt om hva som kan være årsak til at det ikke blir betalt abonement til dere.Dette minner meg mer og mer om stasisystemet som var før.

    Det er jo som du sier om man først skal være helt ærlig.

    Hvis du ikke er det passer du ikke som kasserer i noen klubb og heller ikke til noe styreverv noen plasser.

  6. Dette er et kjent problem i våpendisken. (jobber med dette)

    Vi selger IKKE amo til noen uten fremvisning av våpenkort.

     

    Unntaket er de som var 18 år den første okt 1990 eller eldre.

     

    Yngre jegre 16-til 18 år får kjøpt amo ved fremvisning av våpenkort. Kommer de med utlånserklæring på våpen forlanger jeg å få se betalt jeger avgift.

     

     

    Man behøver ikke og betale jegeravgift for og skyte på leirduer. Man kan jo ha utlånserklæring til det.

×
×
  • Create New...