Jump to content

jbmauseren

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jbmauseren

  1. På 2.12.2010 den 20.47, asterix skrev:

    Jeg har bygd om en SS i 30-06 til 9.3x62 (omtrent som .35W, men i kal .366). I tillegg til løpstilpassing må du også justere mating/bygge om magasinet. Skal du få børsa til å mate rundnesede kuler krever det en del finarbeide på magasinet. Det er mulig et .375 H&H magasin passer direkte om du prøver et slikt. Å bytte løpet koster ikke så mye om du har et som er tilpasset. Om du må gjenge opp løpet på nytt og tilpasse, kommer du neppe noe særlig under 1500.-. Men hvorfor ikke ringe å spørre en børsemaker? :wink:

    Hvordan funka dette  me 9.3x62 

  2. På 10.9.2012 den 20.20, jerognal skrev:

    Nå har jeg ikke hatt A-bolt i 223 men i 6,5 og den hadde samme problemet når den var ny. husker sånnn ca hva jeg gjorde...

    Skimset imellom på sidene i magasinet slik at patronene ble presset litt mer mot midten om du skjønner. I tillegg slipte eg litt av leppene i topp og av magasinet(I framkant av leppene) slik at magasinet slapp patronene tidligere. Etter det var alle sorger løst.

    Kan du ta et bilde 

  3. På 20.7.2011 den 22.38, Mads skrev:

    Da har jeg fått gjort litt i dag.. :D

     

    Fikk laga gluggene i helt perfekt høyde så når jeg får på gulv så blir dette perfekt med tanke på skytinga også blir det 3 forskjellige glugger så jeg kan følge med fra alle kanter :D:D

     

    Tror jeg kommer til å legge i noen "kubbinger" slik at jeg får stiva av alt mest mulig. Mangler et par stendere på veggen bak der som dere ser samt at jeg skal lage en glugge til på høyre hjørne (blir venstre når du ser på bildet). Så nå begynner det å ta litt form. Bare jeg får ferdig reisverket nå og får tak i isolasjon o.l så går alt av seg selv omtrent fremover :D

    De små stenderne over og under de små gluggene er rett og slett for å få stiva av alt skikkelig :D

     

    Bilder:

    DSC_0266.jpg?t=1311193820

     

    DSC_0265.jpg?t=1311193856

     Hvilke høyde  brukte du på bua

  4. På 22.10.2010 den 21.09, xc70 skrev:

    Hei, jeg har liggende en del helmantel S&B og noe Norma blyspiss. Har og ca 50-60 hjemmeladet og noen nye hylser. Har og Diesett. Våpenet er solgt, så desse komponentene kan selges. Om interesse,kan jeg telle opp så kan du få gi ett bud.... :?:

    Har du noe av dette enda. 

  5. På 7.9.2011 den 22.07, Finnlight 338WM skrev:

    Norma, som er importør av Hunter , selger software, men du må ha tilatelse til å drive salg av slikt utstyr fra Post&teletilsynet for å få kjøpt det.

     

    Jeg har software til mk16 og F1, men de skulle ha 1200kr for software til M140. Det får de ikke av meg ivertfall.

     

    Om noen "spleiser" med meg, kan jeg godt kjøpe et, men jeg kjøper ikke et slik program bare for å programere en av mine egne radioer, for så å drive med gratisarbeid.

     Jeg har en mk 16 jeg skulle  hatt in sikring 3 og 4  å en huntertight som skulle hatt det samme.  Har ledningene men mangler softvare .. selger du 

  6. Er det bytte elg vi skal jakte på ,, Her har vi tatt pause i år ,, elg har jeg ikke sett siden gud vet når ,, jau nå kom eg på det i dyreparken i sommer ,, nei elg regulering fra fylkets side kan di stikke en viss plass ,, men enig i at grunneiere er noen virre ravser soom en skulle tru ville dø av sult vist ikke di får det elgkjøttet(ja jeg er grunneier selv) Kunne vært inntresant forsøk vist hele valdet freda elgen i 3 år og sett om det da ble mindre elg,, noe som her nesten er umulig! :?

  7. Jeg kjøpt et leuopold M8x4 fast 4x36 tror jeg og det sitter på 9,3x62 ,dette var et demo di hadde på jakt og friluft for et par tre år siden ga 1200 tror jeg fungerer utmerket, har en 30-06 med weaver 3,9x50 funker helt ok vet ikke no pris på dette men er vel rundt 2500-3000,- har en mauser 8x57js med en sava sporter fast forstyrelse den liker ikke regn på linsa da bli den ikke go og titte inn i ,men ok godværs sikte. like godt leuopold er et godt sikte i forhold til pris og tåler en støyt. :D guttungen har 6.5x55 med busnell 3,9x40 den funke den au.

  8. Tja hadde jo mye utenom jakt , men som jeger foretrekker jeg nok jakt og friluft, er liksom mer av alt der!

    Men har nok mest jakt utstyrav butikker i krsand vill jeg kansje tro.Og er jo bra at di har fått noe på området der oppe med sørlandssenteret,kansje det kommer fler..?? :D

  9. Her i vårt lag ble det skutt elg som veide 375kg slakta ,dette var på begynnelsen av 80tallet ca, geviret har aldri vært målt ,hode henger på skytter huset ,grei str det til og være i lindesnes komune. er skutt noen med fine gevir her også opp mot 20 tagger med vekter omkring 280+

  10. Ja ja nå har jeg vært en tur på xxl krsand , synes ikke det var spesielt billig , handler heller på lyngdal jakt og fritid eller jakt og friluft på stoa , lade ting er greit hoss midway syns jeg!

  11. som sagt så er det en liten glipe på 1-2mm på begge mine ihvertfall så sånn skal det bare være, men hvis magasinet ditt henger mer en dette så er det jo kansje noe feil ja. er ikke så lett når en ikke ser det føre seg :!:

    Jo nå fikk jeg jo et annnet magasin av åberg og det virker ok.

  12. Hei igjen, har vært hoss åberg , han hadde ei samme brukt rifle og med magasinet til den ser det ut som det ble bedre , henger ned såvidt i bakant ,men nå tar den med patronen inn i kammeret, så skulle prøve med dette , men skjønner ikke hvorfor det er sånn.?? :roll:

  13. Nei har bare et, men kan ikke skjønne at det er selve magasinet siden det er stål så tror heller det er den plast dingsen som holder det og løyser det ut med. er synd at sånt blir laget i plast. men men har en gammel remington nylon 66 22cal og den funker jamt og trutt.

  14. Ja får bare håpe , men hjorten er på fremgang så veit ikke om den overtar tereng , mange meininger om det også.Men jøss her var varvannvittig me elg på 80 og 90 tallet, skutt fine 20 taggere her og største okse skutt her veide 375kg slaktet .

  15. Jammen var det slutt igjen her, Etter 2 dager var igjennom meste delen av terenget da hadde vi sett 2 kuer og en kalv så da ble det stopp i år au med null elg skutt, så til 2010 som er siste året av en 3årsperiode har vi fremdeles 16 dyr igjen. Hmm er meget skremmende hvor dårlig dette er ,og allikevel mener fylke det er for mye elg i vestagder, hilsen en fra et lag i austre del av lindesnes komune. så nå får vi prøve etter hjorten , .

  16. Har en tikka 690, og er plaget med at magasinet henger litt ned i bak kant .Det er en liten glipe mellom , dette gjør til at noen ganger får ikke sluttstykket tak i patronen, er jo av plast den som du utløser magasinet med , så det er mulig det er den som er slitt,er det noen som har noe erfaring med dette.??

×
×
  • Create New...