Jump to content

jbmauseren

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jbmauseren

 • Birthday 05/18/1966
 1. jbmauseren

  5,6x52r

  Har du noe av dette enda.
 2. jbmauseren

  Hvem programmerer kanaler på "Hunter"-radioene?

  Jeg har en mk 16 jeg skulle hatt in sikring 3 og 4 å en huntertight som skulle hatt det samme. Har ledningene men mangler softvare .. selger du
 3. jbmauseren

  Elgjakta 2012!

  Er det bytte elg vi skal jakte på ,, Her har vi tatt pause i år ,, elg har jeg ikke sett siden gud vet når ,, jau nå kom eg på det i dyreparken i sommer ,, nei elg regulering fra fylkets side kan di stikke en viss plass ,, men enig i at grunneiere er noen virre ravser soom en skulle tru ville dø av sult vist ikke di får det elgkjøttet(ja jeg er grunneier selv) Kunne vært inntresant forsøk vist hele valdet freda elgen i 3 år og sett om det da ble mindre elg,, noe som her nesten er umulig!
 4. jbmauseren

  jathi jakt kikkertsikte

  Jeg kjøpt et leuopold M8x4 fast 4x36 tror jeg og det sitter på 9,3x62 ,dette var et demo di hadde på jakt og friluft for et par tre år siden ga 1200 tror jeg fungerer utmerket, har en 30-06 med weaver 3,9x50 funker helt ok vet ikke no pris på dette men er vel rundt 2500-3000,- har en mauser 8x57js med en sava sporter fast forstyrelse den liker ikke regn på linsa da bli den ikke go og titte inn i ,men ok godværs sikte. like godt leuopold er et godt sikte i forhold til pris og tåler en støyt. guttungen har 6.5x55 med busnell 3,9x40 den funke den au.
 5. jbmauseren

  XXL og kundebehandling

  Tja hadde jo mye utenom jakt , men som jeger foretrekker jeg nok jakt og friluft, er liksom mer av alt der! Men har nok mest jakt utstyrav butikker i krsand vill jeg kansje tro.Og er jo bra at di har fått noe på området der oppe med sørlandssenteret,kansje det kommer fler..??
 6. jbmauseren

  Hvor stor elg er det skutt i Norge?

  Her i vårt lag ble det skutt elg som veide 375kg slakta ,dette var på begynnelsen av 80tallet ca, geviret har aldri vært målt ,hode henger på skytter huset ,grei str det til og være i lindesnes komune. er skutt noen med fine gevir her også opp mot 20 tagger med vekter omkring 280+
 7. jbmauseren

  XXL og kundebehandling

  Ja ja nå har jeg vært en tur på xxl krsand , synes ikke det var spesielt billig , handler heller på lyngdal jakt og fritid eller jakt og friluft på stoa , lade ting er greit hoss midway syns jeg!
 8. jbmauseren

  Jaktradio, hvem er best, under 3000,-??

  Har icom F3gs tru eg den heite ,er sikringsradio, fungere heilt ok og får jo tak i9 billige batteri til den også. Tror icom er bra får jo pakker ned i 1500,- ca, og det er jo bra.
 9. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Jo nå fikk jeg jo et annnet magasin av åberg og det virker ok.
 10. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Ja jeg skjønner hva du mener, men magasinet vil jo henge like langt ned vel? for det er jo utvendig på magasinet det blir låst ,hmm er jeg en smule tung i hue nå??
 11. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Hei igjen, har vært hoss åberg , han hadde ei samme brukt rifle og med magasinet til den ser det ut som det ble bedre , henger ned såvidt i bakant ,men nå tar den med patronen inn i kammeret, så skulle prøve med dette , men skjønner ikke hvorfor det er sånn.??
 12. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Nå har jeg snakka med åberg og skal bort en tur til han i morgen , så skal vi se hva vi får til
 13. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Nei har bare et, men kan ikke skjønne at det er selve magasinet siden det er stål så tror heller det er den plast dingsen som holder det og løyser det ut med. er synd at sånt blir laget i plast. men men har en gammel remington nylon 66 22cal og den funker jamt og trutt.
 14. jbmauseren

  TIKKA 690 Magasinet henger ned i bakkant!

  Ser litt på magasinet og selve magasinet er jo stål så må være den plast låsinga som sitter i skjefte som må byttes vel??
 15. jbmauseren

  Får ikke klemt fast kula!

  Eg pressa rett og slett hylsa hardere og da satt kula som ett skudd, bokstavelig talt!
×