Jump to content

Jabba

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jabba

  1. Jeg har ikke så mange historier på lager, men blir gjerne med
  2. Jabba

    Kikkersikte til 22.

    Nå er det dessverre lite jeg drikker, så har ikke så mye å hente der men jeg har et spareprosjekt på ny rifle og har jeg kikkertsiktet, så er jo det et sterkt insentiv Tror jeg kommer til å gå for 3-9x40 og da først og fremst fordi jeg da kan bruke det på en litt større rifle. Som påpekt finnes det nok bedre kikkertsikter, men slik vil det jo alltid;) Skulle jeg derimot hatt et kikkertsikte kun til salonggeværet så hadde jeg nok gått for RIMFIRE siktene. Nå gjenstår det bare å fordøye konklusjonen før jeg går til innkjøp. Tusen takk for all hjelp
  3. Jabba

    Kikkersikte til 22.

    Først og fremst så må jeg si tusen takk for all tilbakemelding. Foreløpig veier jeg vel kanskje mest mot 3-9x40, men er fortsatt litt usikker. Som S&S påpeker så håper jeg med tiden å kunne bruke kikkertsiktet på litt større villt, først og fremst gjess, men kanskje også hjort om det lar seg gjøre å få alt i ett? Legger mer vekt på at jeg senere kan bruke det på en større rifle, enn at det nødvendigvis er helt optimalt på en salong (selv om det i første omgang skal brukes der). Når det kommer til RIMFIRE modellene; blir ikke de veldig små med tanke på at de bare er x28? Og så er jeg ikke helt sikker på hva som menes med OA?
  4. Jeg skal ha meg et kikkertsikte til salonggeværet (BRNO model 2?) og har sett at de har en del tilbud på kikkertsikter på http://www.jaktogfriluft.no til rundt 1500kr. Planen er å kunne bruke det litt til jakt på rype og annen fugl... Har dermed kommet frem til disse alternativene - LEUPOLD RIFLEMAN 2-7X33 MATT WIDE DUPLEX - LEUPOLD RIFLEMAN 3-9X40 MATT WIDE DUPLEX - LEUPOLD VX-I 2-7X28 RIMFIRE FINE DUPLEX - LEUPOLD VX-I 2-7X28 RIMFIRE MATT FINE DUPLEX - LEUPOLD VX-I 2-7X33 DUPLEX - LEUPOLD VX-I 2-7X33 MATT DUPLEX - LEUPOLD VX-I 3-9X40 DUPLEX Spørsmålet blir da hva jeg bør velge og om noen av siktene vil kunne komme i konflikt med sluttstykket? Håper også å kunne bruke det samme kikkertsikte på en større rifle til større jakt den gang det blir aktuelt. (studentøkonomi )
×
×
  • Create New...