Jump to content

vollen

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vollen

  1. Vestmann.

    Ja det er nå tatt nokon revar i kjelda,men det er ein del år siden.Men det var med inspirasjon av dette fantastiske stykke du har skrevet som gjorde att eg satte ut saksa.All ære til deg Vestmann som deler din kunnskap om en noko "hemligstempla" fangsteknikk.

    Bruk av ørrethode som åte var nytt for meg,men dette ser ut til å fungere, da dette var den andre reven i år i denne kjelda :D

    Er det her i området du dreiv på du og?

  2. Så nettingbås er ikkje tillatt lenger altså :( .Det står at det skal være heldekkende solid matriale,men ingenting om at di skal være tette.Sider og fallemm er jo "slette",så reven har ingenting å bite i.

     

    Har eit lite hull som eg åpner, å får skutt reven i bakhode.Veit ikkje om det er overtro eller om det er noko i det,men har fått rev i fella kort tid etter det er avfyrt skudd inni båsen.

    Bruker stort sett slakteavfall etter hjortejakta som åte.Har ein gammel fryseboks som eg lagrer slik graps i,slik at det kan porsjonerest ut gjennom sesongen.

  3. Har ein gammel nettingbås stående, som fanger ganske bra.

    08112008122139P24Sk3VnG6L5.jpg

    Det var ein mår som hadde lurt seg inn i båsen her i uka.

    08112008122139mF843Tdrr16O.jpg

    Er det foresten noen som vet hva loven sier om mår som er fanga levande?Står jo i loven at det er kun feller med drepende virkning som teller for mår.Vist ein følger loven til "pungt og prikke"skal ein då slippe den ut levende? :shock:

×
×
  • Create New...