Jump to content

vollen

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vollen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Blei 732 kr i snitt på mine 18 skinn
  2. Tok ein telefon til DN idag for å hørre om det var blitt vedtatt noko.Juristen eg snakka med kunne fortelle at den 16.05.2012 blei det vedtatt et forbud mot bruk av slagfeller for rev Det var vell ikkje heilt uventa... Båsfangst av gaupe skulle forsatt være lov.Enn så lenge... Vil ønske deg lykke til med tiden fremover Vestmann.
  3. Vestmann. Ja det er nå tatt nokon revar i kjelda,men det er ein del år siden.Men det var med inspirasjon av dette fantastiske stykke du har skrevet som gjorde att eg satte ut saksa.All ære til deg Vestmann som deler din kunnskap om en noko "hemligstempla" fangsteknikk. Bruk av ørrethode som åte var nytt for meg,men dette ser ut til å fungere, da dette var den andre reven i år i denne kjelda Er det her i området du dreiv på du og?
  4. Ein får fange mens det ennå er lov
  5. Hva kan vi "gutta på golvet" gjere for å stoppe DN i nok et forbud?? Vi har jo sett dette før,er noe først forbudt skal de mye til for å få de lovligt igjen.
  6. Har ein reveovn ståande oppi beitet her på garden.Trur denne er fra litt nyere tid ,siden det er brukt wire og trinse i forbindelse med utløysermekanismen.
  7. vollen

    Viltkamera

    Den 10 August datt bukken
  8. vollen

    Viltkamera

    Gleder meg til 10 august
  9. Det er ein ganske grei tabell inni "instruksjonsboka" som følger med kikkerten.Vist du ikkje finner kaliber/kulevekt der,kan du sjå på cden som følger med
  10. Så nettingbås er ikkje tillatt lenger altså .Det står at det skal være heldekkende solid matriale,men ingenting om at di skal være tette.Sider og fallemm er jo "slette",så reven har ingenting å bite i. Har eit lite hull som eg åpner, å får skutt reven i bakhode.Veit ikkje om det er overtro eller om det er noko i det,men har fått rev i fella kort tid etter det er avfyrt skudd inni båsen. Bruker stort sett slakteavfall etter hjortejakta som åte.Har ein gammel fryseboks som eg lagrer slik graps i,slik at det kan porsjonerest ut gjennom sesongen.
×
×
  • Create New...