Jump to content

seppo10

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by seppo10

  1. Da ser det ut som om turen til Sverige ga resultat. Peltolakian Charlotta (Mira) kommer med valper ca 20 juli. Far til valpene blir Kettumihen King Kong (Rocky) eier Jörgen Korpelainen, Sveg. Foreldre er meget gode gaupe og rev jagere, med ingen interesse for hare. Morfar: Friendships Pac Man, finsk rev-mester (rase) 2011. Stamtavle: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSuku ... er25748/10 Ved event. interesse ta kontakt PM eller tlf. 91782190, Øyvind Stene, Selbu.
  2. Sjekk denne siden: http://www.kurvari.com/" target="_blank Han formidlet kjøp av valp til meg fra Finland.
  3. Takk for info, det lover godt. Hun har fungert mye bedre en hva vi forventet denne første sesongen. Dessuten er det trivelige hunder å ha med å gjøre. Så takk til dere i Finland som importerer gode jakthunder.
  4. Hei Den hunden som det er snakk om i Selbu, står hos meg. (Har den i sameie med 3 til) (U.S foxhound) Hadde en kjempelos tidlig i gaupe-jakta, hadde da løpetid på 6 dagen.. Måtte deretter stå ubrukt i nesten 3 uker. Driver i stor fart og distanserer andre støvere som vi bruker. Passerte akkurat 1 år ved første gaupe-felling. Har hatt 3-4 tilfeller at hun har hatt los på elg, men hun gir seg som regel etter 5-10 min. Så det er ikke noe problem. Hadde flere fine reveloser før gaupe-jakta, fant de selv ved frisøk. Men de ender som regel under bakken etter forholdsvis kort tid. Usikker på om hun er i slekt med noen av dine hunder "slaktar". Jeg hentet henne i Lapua. Navn: Peltolakian Charlotta FINER25748/10
×
×
  • Create New...