Jump to content

haldenstøver

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

haldenstøver's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hva nyeste versjon oppdattering på DC40 er? Er det 3,80?
  2. Prøver igjen jeg. mulig det står noe om det her et eller annet sted,men. Jeg fikk plutselig dårlig rekkevide på gs220 min på fjellet,datt ut etter rundt 100m og svogeren min sto ved siden av meg og hadde kjempe rekkevide på sin gs220. Jeg har sjekket antenefestet,det ser ok ut har også prøvd med resetting av gs men det ser ikke ut til å ha blitt noe bedre. Noen som har forslag ? det er forøvrig den amerikanske.
  3. Prøver igjen jeg mulig det står noe om det her et eller annet sted,men. Jeg fikk plutselig dårlig rekkevide på gs220 min på fjellet,datt ut etter rundt 100m og svogeren min sto ved siden av meg og hadde kjempe rekkevide på sin gs220. Jeg har sjekket antenefestet,det ser ok ut har også prøvd med resetting av gs men det ser ikke ut til å ha blitt noe bedre. Noen som har forslag ? det er forøvrig den amerikanske.
  4. mulig det står noe om det her et eller annet sted,men. Jeg fikk plutselig dårlig rekkevide på gs220 min på fjellet,datt ut etter rundt 100m og svogeren min sto ved siden av meg og hadde kjempe rekkevide på sin gs220. Jeg har sjekket antenefestet,det ser ok ut har også prøvd med resetting av gs men det ser ikke ut til å ha blitt noe bedre. Noen som har forslag ? det er forøvrig den amerikanske.
  5. mulig det står noe om det her et eller annet sted,men. Jeg fikk plutselig dårlig rekkevide på gs220 min på fjellet,datt ut etter rundt 100m og svogeren min sto ved siden av meg og hadde kjempe rekkevide på sin gs220. Jeg har sjekket antenefestet,det ser ok ut har også prøvd med resetting av gs men det ser ikke ut til å ha blitt noe bedre. Noen som har forslag ? det er forøvrig den amerikanske.
  6. Hvordan kjører man oppdattering på DC30?
  7. Hei har noen av dere vært borti at halsbåndet skrur seg av under jakt,dette har skjedd meg de siste 4 ganger jeg har vært på jakt.
  8. Hei er det noen som kan fortelle meg hvorfor ikke hele sporet kommer på pc når jeg legger det inn?Virker som om de første spora ikke blir med? Takk,takk
  9. Det som skjer er at det går fint å legge inn 1 og 2 kart men når jeg legger inn det 3 så slettes det første jeg har lagt inn.Har 2 gb minnebrikke så det skulle vel holde?
  10. Hei kan noen fortelle meg hvordan man legger inn kart over flere steder av Norge?. Har hele Norge på pc men virker som det bare er den siste som blir der.Eller ligger de på håndelen noen sted?Alt virker normalt når jeg overefører.Takker for all hjelp jeg kan få.
  11. Hei jeg har kart over hele Norge på nin pc. Hvordan gjør jeg da?Hvirker bare som det er siste kart som kommer inn,selv om alt virker normalt ved nedlasting.
  12. Er det noen som har målt hvem av Amerikansk og Nordisk som har lengst rekkevidde????????
  13. Noen refererer til at det skal ligge en bruksanvisning til hvordan man reparerer antenna på mottager tidligerer i forumet her.Har lett og lett men finner det ikke.Er det noen som kan hjelpe meg?????????
  14. Er det noen som vet hvor man kan få reparert antenne brudd på en amerikansk mottager?
×
×
  • Create New...