Jump to content

duvall

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by duvall

  1. Nei du kan ikke dra på jakt med samlervåpen. Det står på våpenkortet: Kun til samling, ikke tillatt som bruksvåpen. Så vidt jeg har forstått kan du en sjelden gang i blant prøveskyte våpnene dine, men da under nokså strenge sikkerhetsregler.
  2. Oi, her var det mye nyttig. Skal kontakte NVHS og høre med dem. Bare et spørsmpl til: Når man har kjøpt de første 25 våpnene, går vel de neste 25 eventuelle våpnene under den samme "område" som de andre?
  3. Våkner opp en gammel tråd fordi den sikkert passer best til spørsmålene mine. Når man skal søke om medlemskap i NVHS må man ha deltatt på møtene deres regelmessig i ett eller to år. Må man bli invitert av et annet medlem for å få lov til å delta på møtene deres? Gjelder oppmøte på møtene deres for de som bor så lang nord som Finnmark? Hvor stort "område" har man lov til å samle på? (F. eks våpen fra WWII eller bare våpen fra D-dagen) Fikk ikke noe ordentlig svar på NVHS sine sider. Takker for svar.
  4. duvall

    Replika

    Ja, men er det lov å skyte med løsskudd til automatvåpen som Thompson, AK-47 osv?
  5. duvall

    Replika

    Hei. jeg vet ikke om dette er rett forum, men jeg poster spørsmålet mitt her likevel. Er det lov til å eie replikaer i Norge som kan skyte løsskudd? Trengs det tilatelse? Takker for svar på forhånd
×
×
  • Create New...