Jump to content

tille

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

tille's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er den med helmantlet kule? Hva bruker du av ekspanderende ammunisjon?
  2. Har nettopp kjøpt meg min første rifle, det ble en Tikka T3 Stainless, kaliber .223. Rifla er tenkt brukt på vinterjakt, storfugl og eventuelt bever. Har i den forbindelse et spørsmål ang ammunisjon til rifla. Hvilken ammunisjon vil dere anbefale til fugl? Finnes det helmantlet jaktammunisjon, eller er det bare treningsammunisjon som er helmantlet? Håper på svar fra dere.
  3. Tusen takk for rask svar!
  4. Er det noen regler for hvor mye ammunisjon som er lov å ha i hus? (Hagle og rifle). Har ikke våpenskap enda.
  5. Heisann. Har akkurat kjøpt meg en .223 rifle, og har et spørsmål ang ammunisjon til den... Rifla er primært tenkt brukt på vinterjakt etter rype, samt storfugl/skogsfugl, men kommer kanskje også til å bruke den på rådyr og bever. Noen som har erfaring med denne kaliberet? Hvilken kule bruker jeg på fugl, kontra rådyr/bever? Eller bruker jeg ekspanderende kule på alt? Håper noen har erfaring med dette, og vil gi meg noen tips. På forhånd takk.
  6. tille

    Franchi Falconet S

    Hei Etter litt frem og tilbake kjøpte jeg meg ny hagle idag, en Franchi Falconet S. Nydelig hagle, syns jeg. Har ikke fått prøvd den enda, men en av dagene så smeller det fra den! Noen som har erfaringer med denne hagla? Postivt og negativt?
  7. wow...det var utrolig kjapt svart! Tusen takk! Var et øyeblikk redd for at jeg måtte velge løp for hvert skudd jeg skulle skyte...godt det ikke var slik...puh..
  8. Hei. De haglene jeg til nå har skutt med har hatt to avtrekkere. Har nå kjøpt meg en med èn avtrekker. (Franchi Falconet S) Har ikke fått prøvd den "live" enda, men forhåpentligvis får jeg det snart. Tilbake til spørsmålet mitt: På avtrekkeren sitter det en løpsvelger. Når jeg velger det ene eller det andre, får jeg bare klikket det første løpet. Må så velge det andre for å få klikket det også. Skal det være slik? Eller er det slik at jeg må ha rekyl på første løpet for å få av det andre? Mulig dette er et dumt spørsmål, men... Håper på svar fra dere.
×
×
  • Create New...