Jump to content

Mtorg

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mtorg

  1. Takk for svar! Sporene er i Tvedestrand.
  2. En amatør spør: Hva slags spor er dette? Kan det være gaupe...? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558681691072.430230.753256071&type=1 Takk for svar
  3. Jeg har blitt fortalt at jeger har innrømmet at han ikke burde skutt, og at han opptråtte uaktsomt. Da har jeg oppnådd det jeg ville, og velger å tro at han har tatt lærdom av det. Mulig jeg hetset opp episoden unødig med sterke adjektiver osv. men om jeg ikke hadde gjort dette så tror jeg episoden hadde blitt feid under teppe og vi hadde vært like langt. For meg har verden gått et skritt videre. Da sier jeg takk for alle gode innspill og meninger og takk for meg. Jeg synes det i det store og hele ble en saklig debatt.
  4. Ja du er tilgitt for det. Mitt fulle navn og hvem jeg er kan hvem som helst lett finne utav med litt research på siden min, som jeg valgte å poste link til her på forumet. Når det er sakt så ble jeg så sterkt provosert i går at jeg skrev mitt blogginnlegg. Det er ikke som du antyder en anklagelse til samtlige jegere! Det er feil, samtidig så synes jeg ikke det kan skade at flere jegere leser innlegget mitt. Jeg ville belyse et svert ømt tema samtidig få med meg hva andre mener om en sak som denne. Om jeg hadde postet innlegget mitt direkt inn her på forumet, så hadde det kunnet blitt oppfattet som mye mer provoserende. Det er ikke min mening å skjelle ut gud og hvermann som jakter. Om dette blir tolket dit hen beklager jeg det. Å ja det finnes mange som gjør ulovligheter, det er ingen som er feilfri. Ikke jeg heller om det er noen trøst. Vi er bare vanlige folk ja, men overtramp av denne grad synes jeg forplikter å bli belyst. Om jeg hadde vært ute etter sympati så hadde jeg nok valgt et annet fora. Men det er jo mer rellevant å få synspunkter fra noen som har greie på dette skulle jeg mene...
  5. Det var dette som var min intuisjon, og at hendelsen blir tatt til eteretning for den det gjelder. Om jeg har fått strøket den omtalte "posten" fra jegerens liste, da er mitt mål oppnådd.
  6. Jeg er imponert over flere gode innlegg her, at jeg skulle få så mange spontane reaksjoner på innlegget mitt hadde jeg ikke drømt om. Om dere tror meg eller ei får så være, men jeg ikke et troll og dette er en observasjon sett fra en ikke jegers ståsted. Dette er troverdig, og jeg har også jegerens innrømmelse på at han skjøt fra vei. Hvilket jeg har fått bekreftet her var ulovlig. Jeg kommer ikke til å annmelde hendelsen. Jeg kan til og med opplyse om at det var ikke mindre en tre lensmenn som fikk med seg hva som hente. Ikke som direkte vitner men både fra og hvor det ble skutt og hvem det var, så jegeren som sådan har fått sin straff tenker jeg. Jeg tok hendelsen opp med dem umiddelbart og fikk et klart svar, om at dette var ulovlig. Jeg synes imidlertid at det er bra dere passer på og beskytter hverandre, det har jeg full respekt for. Jeg anser meg selv som et oppegående menneske og har evnen til å bedømme dette jeg skrev om like fult som alle andre. Helt ærlig så tror jeg heller ikke noen av dere kunne forsvart en slik jakt hendelse om dere hadde sett den. Å ja, jeg ble forbannet og jeg mener det var med god grunn.
  7. Takk for debatten, og jeg må si jeg glad for tilbakemeldingene! Det hjalp en hel del. Skitt jakt videre til dere alle
  8. Vel, da har jeg snakket med jegeren. Eneste kommentar han hadde på dette var; Det er lov og skyte/jakte fra vei, det er ikke lov å skyte over veien" Han var totalt uening i at han hadde gjort noe ulovlig og dumt.... Det er snakk om en riksvei.
  9. Jeg har snakket med jaktleder, og fikk beskjed om at enhver jeger er seg selv ansvarlig. Dette var ikke noe ettersøk, og jeg får mye pepper for å skrive det jeg gjorde, men, jeg vet hva som hente og kommer ikke til å slette innlegget mitt. Det får stå til skrekk og advarsel. Jeg skal også snakke med jegeren, og har da enkelt å greit tenkt og overlevere de lover og regler som en jeger skal forholde seg til. Men om tråden her blir slettet så er ikke det så viktig for meg. Jeg har belyst en hendelse som jeg mener selv er langt utover lovlighetens grenser.
  10. Ingen er feilfri jeg vet det, men jeg synes hendelsen var såpass opsiktsvekkende at jeg fikk behov for å skrike ut min vrede over jegeren. Jeg som skriver så han ikke. Men han gikk på vegen rett før og min sønn så han skjøt. At han var i vegen da første skudd ble fyrt er det ingen tvil om. Hvor langt fra husene var han ved første skuddet? ca 50 meter fra hus Det vet jeg neimen ikke, men ville tro det er spredt bebygd. Husene ligger ca 20m fra hverandre. Men det er et boligfelt som ikke er ferdig utbygd. Jeg vet ikke, men vet at det er en form for automat.. Mulig dette var litt flåsete, men når du velger å jakte på dette viset, da er det i mine øyne galskap. Utover dette er jeg klar over at jakt ikke fåregår på denne måten. Har aldri vært min intensjon og sverte dere jegere. Men det finnes altså i dag, en som tok en svært uheldig avgjørelse, og den synes jeg var så grov at jeg ønsket å belyse den.
  11. Jegeren ble observert minutter før det smalt første gang, gående på vegen. De to gangene han skjøt etter første skuddet ble han sett på av min sønn på 10 år som kunne beskrive hendelsesforløpet ganske nøyaktig.
  12. Kan så være, men her var det skrik med, noe vi alle hørte. Forsåvidt bare en detalj, men poden her i huset var ganske opprømt og kunne fortelle at det skrek helt til, for å bruke fagutrykk, fangstskuddet kom.
  13. Avlivingsskudd for å stoppe dyrets lidelser... Ja da forstår jeg betydningen, og det må til om en skadeskyter. Det er her; "Hvor du befinner deg" som kommer inn som en vesentlig faktor. Her var dyret i stand til å bevege seg, og det mot oss hvor vi stod..... Når slikt sker, som jeg dog har forståelse for kan skje, da bør en være utenfor allfarvei!
  14. Takk Oddvar! Så er jeg ikke sikker på hva fangstskudd er, men slik jeg ser det så er det ingen argumenter som kan slå ihjel det faktum at jegeren skyter fra en riksveig i et boligområde.
  15. Jeg er rystet over dagens opplevelse og her kan du lese om hva jeg skrev om hendelsen i dagboken min. Jegeren postet regelrett på riksvegen, like ved boligfelt! http://www.skuggevik.net/ Jeg motar gjerne kommentarer fra dere under innlegget mitt på siden, så kan jegeren selv lese om hva som menes om slikt. Ps. Jeg er ingen jeger, men tvert i mot så ser jeg gleden og har stor forståelse for jakt i sin helhet!
  16. Et lite slide Show fra turen, barna som var med syntes mye om denne versjonen av bildefemvisningen Mtorg http://www.skuggevik.net
  17. Takker for noen uforglemelige dager hos Kennel Bøjentan! For å si det mildt; Vi kunne ikke "truffet" bedre Hilsen Monica, Birka & Ungene.
×
×
  • Create New...