Jump to content

Boazu

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Boazu's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den ser da hel ut, men jeg må nå forsøke å få festet den igjen. Får du tregt hevarmsløft på din rifle etter å har tatt avtrekk? (uavhengig om du har skutt eller bare klikket med klikkpatron)
  2. Vet ikke hvilke underarmer dere innehar, men dette var umulig å spenne opp for hånd. Forsøkte med full kraft flere ganger, hadde ingen sjanse. Flere andre fikk også gi jernet og prøve seg, men ingen var i nærheten. Surret den inn med ei lærreim og gjorde den fast i tvinga og etter flere forsøk gikk det, men da datt også plastkoppen bak av. Ingen ville klart å spenne dette opp for hånd.
  3. Mistet sluttstykke til min tikka t3 i bakken, noe som resulterte at det ble spent ned og nå er umulig å føre inn i våpenet. Er det noen tikkaeiere her som kan hjelpe en stakkar uten å ødelegge plastikken?
  4. Ok, hare er det jo ikke så farlig med. De detter jo i smellen med helmantel og, men er litt verre med reven dersom ekspansjonen er så som så. jeg har skutt rev med helmantel i 30-06 og reven kommer seg noen ganger et sykke selv med et godt treff og noen ganger går den rett i bakken. blyspissen ødela noe infernalsk, så prøver å finne en mellomting. er jo ofte man møter på rev når man er ute etter hare så hadde vært flott med en kule som ga moderat kjøttødelegelse på hare, men tok tok ned reven på en forsvarlig måte
  5. For å gå over til noe helt annet så har jeg kjøpt inn golden target til 6,5'en (skytterlagsammunisjon), ikke til elg altså. Den har jeg kjøpt oryx til. har noen erfaring med golden target til hare og rev, eventuelt hvordan den ekspanderer? dette er ikke helmantel som golden target i 308 og 30-06, men en hulspisskule på 8,4 gram.
  6. Jeg er klar over den diskusjonen ja, er vel den samme over hele landet
  7. takk for svar, tror jeg satser på oryx. skal bestille meg et dieset til 6,5 og. Om noen mener 6,5 er en dårlig elgpatron bryr jeg meg fint lite om fordi jeg ikke er elgjeger, men jakter mye småvilt og litt sel. med 6,5 har jeg mulighet til å jakte alt dette og i tillegg hive meg med på elgjakt om det skulle passe slikt. hvis jeg finner ut at elgjakt er noe for meg kan det være jeg kjøper en rifle til dette bruket da, men foreløpig har jeg ikke dette problemet.
  8. Jeg har akkurat fått en rifle i kaliber 6,5x55 (bestilte den i begynnelsen av august ), og har tenkt å dra den med meg på elgjakt i et åpent terreng (skyteavstand 80-140 meter) og lurer derfor på hvilken fabrikkammunisjon folket her inne vil anbefale til dette bruket? Det er jo selvfølgelig viktig at ammunisjonen går godt i rifla, men jeg har svært liten erfaring med elgjakt så jeg vet ikke hva jeg skal se etter hos en god elgpatron.
×
×
  • Create New...