Jump to content

citasako

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by citasako

  1. Har blitt observert småflokker på vei oppover i fjellet på Hjartdalssida. Skal innover i morra.
  2. Har ikke hørt noe de siste dagene om rein i Brattfjell/Vindeggen. Men det skal visst være observert mindre rein i skogsområdene i Hjartdal de siste ukene......i motsetning slik det har vært i tidligere år....... og det er jo positivt.
  3. Skal også jakte i dette området for første gang men sjekk http://www.numedal.net/reinsmelding/ Denne siden skal visstnok bli oppdatert når jakta starter Har planlagt å jakte fra Mår og nordvestover.
  4. Mine erfaringer: har nå testet DC 30 i 4 dager på elgjakt i telemark. På laget har vi 3 sett , der de 2 hundeførerene har hvert sitt og en av postene har den siste. Vi har montert en lang pisk på håndenheten som vi kjøpte på permo. Jakter i delvis kupert terreng. Konklusjon: Dette er bare RÅTT. Har full kontroll på bikkjene, har nesten ikke hatt "dropp" på 4 dager. Til tider føler jeg dette blir urettferdig overfor elgen. Bakdelen er at du lett kan bli sittende å se på denne skjermen som om det er et dataspill. Har hatt astro siden oktober og testet flere ombygginger av halsbåndet. ikke bruk mer penger på ombygging, men prøv å få tak i DC 30. Når det gjelder rekkevidde i mitt terreng så funker standard antenne på håndenheten bra i 1 - 1,5 km, men med antenna fra permo dobler jeg rekkevidda. Når jeg snakker om rekkevidde er dette reelt i terrenget og ikke langs veier og tvers over store daler. Ser at det skulle vært ønskelig med grenser på kartet som er lastet inn i håndenheten. Vi har nå ved to anledninger måtte la være å gå in på stålos, da hundefører var usikker på grensene. Vet at det finnes fremgangsmåter for å legge grenser på det topografikse kartet, men er det noen som har erfaringer med det?
×
×
  • Create New...