Jump to content

Steyr81

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Steyr81

  1. Ville bare gi en siste oppdatering om saken. Snakket med politiet, de ser saken som vanskelig å løse uten videre spor/tips... Snakket også med våpenkontoret.. Tror nesten han vart litt skræmt da jeg klasket en bunke søknader i bordet. Begynnte å bable om den nye våpenforskriften, og begrensninger på antall jaktvåpen. Men etter litt "diskusjon" kom vi frem til at jeg skulle komme tilbake til uken. Skulle sikkert ordne det greit. Eneste som var vanskelig virket det som var en 458 socom. Hadde bare forsikringsselskapet og fått ut fingeren nå så.. PS: Alarm kommer til uken.
  2. I følge politiet hadde de åpnet skapet med slegge og spett. Politiet mente de hadde holdt på en stund. Det var forresten skapet som ble funnet før innbruddet ble oppdaget. Vegvesenet hadde sett noe mistenkelig i veikanten og varslet politiet. Politiet hadde deretter undersøkt det og funnet papirer med mitt navn. Skapet var helt i stykker slått.
  3. Det var et elkam 14våpen skap, festet med franske treskruer. Skapet var løsnet med rå makt. Dessverre er det ikke bare positivt med å bo øde til. Ingen naboer som hører noe. Politiet var der og tok fingeravtrykk, og tok med sagen for testing av dna. Men etter at de var gått fant vi blodspor mens vi ryddet etter innbruddet. Da jeg ringte dem og fortalte dette kom det opp en og tok prøver av dette også. Det som svir mest må jeg si er tanken på at noen har vært der, og gått gjennom mine personlige ting. Kastet tannbørsten gjorde jeg også. Etter å ha sett en reklame tidligere med et ektepar som finner et bilde av en tannbørste oppi rumpa på innbruddstyven måtte jeg bare det. Politiet klassifiserte det som grovt tyveri, men sa samtidig at det ikke var sikkert at de oppklarte saken. Selv om de altså fant haglen min hos en kjenning. Den stod i skapet mitt under innbruddet! Alt var forsikret via innboforsikringen min, så får forhåpentligvis mulighet til å kjøpe nytt.
  4. Da har marerittet blitt virkelighet, INNBRUDD!! Mellom Søndag kveld og tirsdags morgen i Vennesla utenfor Kristiansand har noen vært i huset mitt mens jeg var bortreist på jobb. Tyvene har tatt seg inn i ved å knuse vinduet i inngangsdøren, baksert våpen skapet bort til et vindu som ble saget i stykker, og sluppet våpenskapet ned på plenen fra andre etasje. Bor litt øde til, så ingen naboer har hørt noe... Av det stjålne er det ting som: Sig Sauer 22lr, High standard 22lr, glock 17 9mm, S&W 357, halvauto hagle, Sako 85 308w, Steyr AUG 223, to luftgevær, luftpistol, samt noen kikkerter og endel ammo. Tyvene(må ha vært minimum to) var tydeligvis ute etter våpen, da hverken tv, dvd, ps3, pc eller lignende ble stjålet. Politiet har dessuten funnet haglen min hos en såkalt kjenning, men sa at det kunne være liten mulighet for å finne resten! Blir helt overgitt... Sakoen var dessuten helt ny, med nylig avlagt storviltsprøve. Ser mørkt ut med å skyte på min første elgjakt. Det er vel liten mulighet for at noen her inne kjenner noen som kunne vite noe, men alle tips som kan føre til en oppklaring mottas med takk. Moderator står forresten fritt til å flytte dette innlegget dersom det er plassert feil.
×
×
  • Create New...