Jump to content

tnk666

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

tnk666's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hadde vært fint om du kunne sagt litt om rypebestanden når du har vært en tur. Vi så bare fugl helt på toppen ifjor og der var vi ikke de eneste jegerne.
  2. Mener å huske at vi fikk med kopi av kart med grenser (bare å spørre dama bak disken). Kartet er litt utydelig, men fullt lesbart.
  3. Ja, jeg kjøpte kort på Best bensinstasjon sist gang
  4. Herlig, mulig det blir en tur dit i løpet av høsten. Takker for tipset!
  5. Hvordan er det med bestanden nærmere kysten. De to årene jeg jaktet aktivt i indre troms pratet alle om at det var mye mer fugl ute ved havet, på fjellet vel og merke...
  6. Har bil i høstferien så da er jeg ganske fleksibel. Har vært i kontakt med en grunneier (Garberg) som sier at det ikke kommer til å bli solgt så mange jaktkort pga lite rype i området nord for E39, fikk forsåvidt vite at Ove Aunli på Kyrksæterøra selger kort for område nord for E39. Husker fra da jeg var liten at det var en og annen rype på en fjelltopp som på folkemunne kalles for flykræsj fordi en tysker gikk ned der under krigen, "fjellet" heter vel Høgberga. Kan vel strengt tatt ikke kalles fjell, er mer en treløs høyde, perfekt lirypeterreng... Aner ikke hvem som er grunneier der, mulig jeg burde høre med de bøndene som bor ved utløpet av Jøssåa. Omnsfjellet har jeg kun vært på vinteren når jeg var liten, og det er jo et nydelig terreng og heller ikke så langt unna heller. Er kortene å få kjøpt i Fannrem?
  7. herlig, bra tips. Er det ikke rype på noen av andre mere lavtliggende fjellene? Hvordan er det med hare?
  8. Det har seg slik at jeg er i besittelse av en hytte ved Søvatnet i Hemne kommune. Det jeg lurer på er om noen her inne har noe info hva det gjelder småviltjakt i området, helst rype og storfugl. Vet at det er en del ender ved selve vannet, men er mest interressert i ta noen jaktturer på fjellet. Hvis noen også kjenner til noen grunneiere jeg evt kan kontakte så hadde det vært knall.
  9. Jeg synes det holder bra kvalitet, men kruttslammet sitter godt fast. Jeg bruker en syl for å skrape det løs fra plasten, det fungerer ganske bra.
  10. Regner med det er snakk om en heldemper fra alms? Hvis det er noe i næreheten av min CZ varmint heldemper så er det bare å skru av den ytterste røret av det demperen. På denne delen er det bare å skru av den aller ytterste delen ved munningen. Når det er gjort tar du en pussestang (eller lignende) og dytter ut alle de små delene (plastdelene i mitt tilfelle), vaske/pusse disse og montere på plass igjen. Et hett tips er også alms sine hjemmesider, de har en rask guide der:-)
×
×
  • Create New...