Jump to content

lyngmo

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lyngmo

  1. Hmmfr får ikke til å legge ut bilda....."#¤%¤%&
  2. Da e æ tilbake etter ett seriøst data kræsj! Har bilda nå!
  3. Fikk ikke gjort det i går! Kommer i kveld!!
  4. Ska se om æ får tatt bilda! Må få lånt et kamera..... Edit: Muligens det kommer bilda i kveld!?
  5. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Identisk utseende! Men mest sannsynlig anna kaliber,svart kikkert og ikke links! Har ikke bilde av rifla mi! Åja den e fin!
  6. Ups! Glæmte å si at det ikke e ei links rifla!
  7. Mi e myyye finere Det e ei sånn ei! Uten glossy blanklakk....
  8. Ehem den blei kjøpt i Amerika som sagt tidligere, i ei panteshappe! Å den blei IKKE levert inn der for at han ikke likte våpenet! Å æ selge fordi æ nesten ikke har brukt rifla og ikke har behov for så grovt kaliber! Va ment å prøve mæ på storvilt, men har blitt lite av det! Moddet e vel å ta litt hardt i, pussa å olja! Å ikke skraper, merker! Godset e ikke skada!
  9. He he e ikke hårsår så her e det bare å fyre laus! Stemmer at det ikke e toll ja...
  10. Stokken e helt fri for merker/hakk! ett par ubetydlige merker på løp!
  11. Ja så kan du regne toll,mva og frakt! Å da får du prisen som gjelder nå!!
  12. Nei, bytta det tel mæ, ville ha et som va lyssterkere enn det jeg hadde! Men prisen va faktisk litt over 9000 hos Wingevåpen!
  13. Det syntes æ hørtes litt snaut ut! Nypris på sikte va rundt 9000 vest æ ikke helt feil!? Nypris på rifla va rundt 11000! Ka e det som gjør kikkertsikte uinnteresant??
  14. Heisan godtfolk. Sitter å lurer på om jeg skal selge rifla mi, ei Remington 700 med grå laminat stokk i kaliber 300 wm! Det er montert tofot og et Weaver 2.5-10x56 Classic Extreme 30mm på den! Har skutt ca 30-40 skudd med den,en eier før mæ som ikke hadde brukt den noe særlig! Kjøpte den fra Amerika! Stokken er pusset litt på,fjerna lakk og satt inn med olje! Så æ lure på hva æ kan forlange for den!
  15. Takker for hjelpa,fant akkurat det jeg leita etter!!
  16. Har leita endel nå, men klarer ikke å finne regntøy med kamo farger! Er det noen der ute som vet hvor jeg kan kjøpe/bestille noe sånt!? Som er litt rimelig!!
  17. lyngmo

    Fjellduken...

    Jeg lurer i grunn bare på om det er bunn i Fjellduken Thermo King Size når man bruker den som telt!?
  18. Ok...he he den sorten har æ ikke vært bort sia barndommen....Ska gå te innkjøp....
  19. Ehem anbefalinger ang nett skjæringene?
  20. Da ska æ begynne prosedyren i ettermiddag, å blir det bra så kanskje æ lægg ut et par bilda! Takk for hjælpa så langt, blir sikkert til å mase mere!!
  21. Okei,det hørtes greit ut!! Men ska æ bruke rein linolje eller ska æ blande terpentin i?
  22. Ska æ la linoljen tørke i mellom vær gang, eller ska æ tørke vekk oljen med en klut e.l? Å antall påføringer avhenger vel kanskje hvilke sluttresultat æ vil ha!?
  23. Raudnakke, du mene å våtslipe med olje da regner jeg med! Men hvilke olje!? Linolje? Og gjør stålull nr000 samme nytte som 6-800 sandpapir? Vil om mulig beholde mattheta i stokken som den er,har ikke lyst på en blank glossy stokk! Takker for alle forslag!!
  24. Mnja nu e det ca tre mnd sia æ va ferdig med innoljinga!
  25. Har et spm! Har olja riflestokken min,linoljeblanding! Den står nu til tørk! Lure på om det e noe man må/bør gjøre med den mens den tørker!? Å eventuelt etterbehandling! Det e forøvrig en laminatstokk!
×
×
  • Create New...