Jump to content

Slowbekk

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Slowbekk

  • Birthday 11/05/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slowbekk's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • 10 years in
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Reputation

  1. Min satt også særdeles godt, men jeg holdt løpet fast med en jekkestropp og holdt trykk med en fastnøkkel og gav det ett par fornuftige kakk med en kubbe, så kom den, helt uten varme.
  2. Hvilken demper er det du har satt på? Føler du den har noe nytteverdi på .223?
  3. @joas, litt slarkete stokk, men grei nok. Kan på sikt vurdere en annen, men enn så lenge fungerer den fint for meg. Jeg kunne tenke meg en bipod, det er tydelig at det er med anlegg rifla virkelig skinner (kremt, jeg må skyte mer altså). Trijicon er kongen, men koster en nyre eller to, jeg er svært fornøyd med swampfox uten at jeg lommeboka blir tømt. Nok ett bilde fra innskyting, svært fornøyd med S&B treningsammunisjon i denne.
  4. Litt bilder av smellerten. Fint mini-pussekit som følger med. Kofferten er også av grei kvalitet, men med ladehendel og kikkert montert blir den litt oppblåst og vanskelig å lukke.
  5. Pen rifle! Jeg anskaffet meg også SP15 for ca. en måneds tid siden og har storkost meg på skytebanen. Jeg skal få lagt ved noen flere bilder litt senere, men legger ved ett bilde fra 300m banen (stående med anlegg mot nærmeste stolpe); rifla går vanvittig godt! Fruen fikk også prøve smellerten og tror det falt i smak, til å være første gang med noe kraftigere enn ett luftgevær: https://photos.app.goo.gl/Fbefmrg4cfQZAdtC6 Ingen negative ting å si om rifla ellers, den bare fungerer! Den er jo som en AR15 i utførelse så man har omtrent alle muligheter til å bytte ut deler og bygge den om slik man ønsker. Vil også skryte Swampfox`s optikk. Enestående klarhet og funksjonalitet, uten at det koster en arm og ett bein. Eneste negative, hvis det er noe å kommentere på, så synes jeg ringene og kikkert ble litt i det tyngste laget, men det er bare min mening. Kompensatoren jeg ville prøve ut fra MDT gjør også utmerket jobb og gir en betydelig reduksjon i rekyl, men man får ingen venner ved å bruke den på banen, bare så det er sagt Våpen: Schmeisser SP15 M5FL - 16.75'' - cal. .223 Rem. Kompensator: MDT - Comp Muzzle Brake - 4 Port - 5.56 + 6mm - 1/2-28 - GRN Optikk: ARROWHEAD ILLUMINATED RIFLE SCOPE SWAMPFOX OPTICS 1-6X24MM SFP RED GUERRILLA DOT MOA, BLACK Ringer: HOSTILE ENGAGEMENT 45 REFLEX SIGHT MOUNT SWAMPFOX OPTICS 30MM HIGH 1.6" ALUMINUM PICATINNY OFFSET RINGS Offset Optikk: SWAMPFOX OPTICS LIBERTY MICRO 1X22MM 3 MOA GREEN DOT REFLEX SIGHT Frontgrep: MAGPUL M-LOK ANGLED FORE GRIP POLYMER BLACK Ekstra magasin: MAGPUL 10/30 AR/M4 GEN M3 PMAG 10-RD BLK Ammunisjon: S&B Training 55gr FMJ, https://www.jaktdepotet.no/223-rem-sb-training-55-grs-fmj-100-pk
×
×
  • Create New...