Jump to content

Anthila

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anthila's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Kunne tenkt meg å jakte småvilt, helst rype, i omeng stavanger. Men, de fleste jeg har ringt til er utsolgt for jaktkort. Er ikke fra Rogaland selv så lurer derfor på om det er noen som vet steder hvor det fortsatt selges jaktkort?
  2. Hei. noen som kan fortelle meg hvordan jeg skal sette opp lokkegåsene mine?
  3. Har ikke blitt så mye duejakt på meg enda, men var ut en tur på morran den 21. da noe spess skjedde. Var ute sånn 5-6 tia, hadde lagt ut lokkeduene og ikke sett en enda due. Etter en halltimes tid ymset jeg noe som kunne være en due. Den kom flygende over hode mitt så jeg kunne ikke helt se va det var, bare at den nærmet seg. Så jeg gjorde meg klar. Videre ble den helt borte blant tretoppene over hodet mitt.Og jeg tenkte "neineinei, kom tilbake". MEn så, som en lyn fra himmelen kommer en falk dundrende loddrett ned og angriper lokkeduene mine. Falken blir noe overasket når den ikke får fatt i noen due og stopper opp i luften og får sett meg sittende å peke me hagla på den. Og jeg bare " Hva f**n" , med sikringa av og fingeren på avtrekkeren. Men, falken flyver videre og jeg en opplevelse rikere. Noen som har opplevd det samme? Ellers kom ble det ingen duer den morgenen, men fikk besøk av både elg og grevling:)
  4. Takk for svar:) blir nok trøska snart til deg også skal du se:P Men d var en ting jeg lurte litt på Sette opp duene i en hestesko og hode til duene i retning vinden?
  5. Heihå! Hakke jaktet så mye duer før, men I morgen blir det duejakt på meg:) Har snakket med en bonde og anskaffet meg no lokkeduer, så nå blir det fres (håper jeg ). Menne trenger litt hjelp. Hørt at trekke er best på morran og kvelden. Hvor tidlig snakker vi da? Også hørt at duene holder seg i skogen hvis det regner og blåser litt, og at det egentli ikker er vits og dra ut hvis sola ikke skinner noe spess.?! Og en siste ting, hvordan bøør jeg legge ut duene?
  6. Noen som har sett no gås rundt om i Nord-trøndelag? Rundt steinkjerområdet?
  7. Hei. Vurderer å gå til innkjøp av en pumpehalge. Har fra før vanlig to-løps halge og har derfor ikke noe spesielt kjennskap til pumpehagler. Lure derfor på om en slik hagle et godt kjøp? Eller bør jeg heller kjøpe meg en ny over-under? Fordeler, ulemper? Trenger også noen tips og råd til hvilken hagle jeg evt. skal velge. Noen som kan hjelpe? Eneste krav i første omgang er at det skal være kaliber 12.
  8. Hei. Lurer på om det er noen her som har erfaring fra gåsejakt i rogaland, dvs rundt stavangerområdet? Har sett litt på SRJF sine hjemmesider og funnet ut at det selges jaktkort for et området utenfor sandnes, ved horpestadvannet, men ikke noen andre steder!? Er det slik at dette område er det beste? Andre plasser å anbefale? Ute ved Randaberg eller i hafrsfjorden?
×
×
  • Create New...