Jump to content

Gunman76

Members
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gunman76

  1. En revolver som jeg kan anbefale iallefall. Har en 625 med 5" pipe. De kommer brukt på finn.no med jevne mellomrom. Nye får du i Norge med 4". Har mer enn en gang latt min 686 bli liggende hjemme for å skyte stevne med 625'en. Flotte hull i skivene blir det også. Jeg har sluttet å bruke clips på feltstevner, mer enn nok tid til å pirke de ut på "tøm våpen" i etterkant.

  2. Har en nydelig Smith modell 29-2.

    På banen igår forsvant redrampen fra forsiktet. Sikkert gammelt og sprøtt...

    Noen som vet hvor og hva jeg kan bruke som erstatning? Så den Midway videoen men noen som vet hvor man får tak i slik flytende plast? Andre ideer?

  3. Jeg ønsker å gi alle som gjør en formidabel jobb for vår og høstfelten på Kurud den største honnør. Gleder meg alltid til stevnet og er alltid fornøyd når jeg drar derifra, til tross for at prestert resultat ikke alltid er like godt. Jeg husker godt "banefelten" dere arrangerte tidligere og må si at dere virkelig har fått til noe bra nå. Godt humør hos alle funksjonærer ute i løypa også. Dette er frivillig arbeid folkens!!! Stå på videre, gleder meg allerede til høstfelten selv om jeg håper at sommeren blir lang :lol:

  4. Gammel tråd men var ute og prøvde .32 mag igjen her om dagen.

    Ladet da med 4.8 grains N340. Det var nok et mye bedre alternativ.

    Den forsøker å oppføre seg som en magnum, tydelige flammer og litt rapp i rekylen men den klarer jo liksom ikke å produsere noe energi å snakke om i hånda.

     

    Uansett, den patronen var veldig morsom å skyte med så nå blir det mer magladninger og ikke bare s&w long fremover.

    Tenkte å prøve den .32 rn kula fra H&N, xtp blir dyrt i lengden.

  5. Har en Smith revolver som er glassblåst, liker best "vanlig" rustfri look. Er det noen mulighet for å få pusset ned dette på en grei måte? Tips med metode, tidsbruk, hvem bør utføre etc mottas med takk.

  6. Noen som vet om det praktisk er mulig å få tak i en Smith modell 929 hit til Norge?

    Blir vel ikke noe via norske forhandlere men ser ingen andre i Europa som har heller... eller?

  7. Litt morsomt å lese flere av innleggene her. "Fasiten" er jo liksom at man bør begynne med en .22 pistol men praksis ser vi at kan være en litt annen.

     

    Jeg kjøpte mine første håndvåpen på 90 tallet. Søkte på to våpen på første søknad og kjøpte to våpen samme dag de ble innvilget. Det ble da en.... 9mm Sig Sauer og en .357 mag mod 686!

     

    Skyter fortsatt mye men har kjøpt både .22 pistol og revolver (til og med match luftpistol) etter dette.

     

    Så fortvil ikke, om dere begynner i "feil ende", det er mange veier til målet.....

  8. Lillebror Model 66-2 med 2,5" pipe har endelig fått selskap av sin storebror.

    En nydelig utgave av Model 66-1 med 4" pipe.

    Fremstår som nærmest ubrukt, 100% original. Og som en dash 1 produsert i 1980 er den P&R. (Pinned & Recessed) Nydelig!!!!! Synes iallefall jeg.

     

    normal_image~8.jpg

     

    normal_image~7.jpg

  9. Tja, bildet sier jo sitt. Mye "ostepop" ergo for lavt trykk med 8,4 N110. Bare å øke den der ja....

     

    normal_image~6.jpg

     

    Er det noen som selger 32 mag fabrikkammo? Hadde vært gøy å kjent på en referanse, er jo ikke mye magnumfølelse i den patronen der. Veldig fin å skyte med da, men trykket skal opp. Kommer uansett ikke til å forstue håndleddet med 32 mag. Revolveren går ekstremt godt med 32 sw long så magpatronene er jo bare for å eksperimentere litt på si ;-)

×
×
  • Create New...