Jump to content

laban30

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

laban30's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Jeg leker med tanken på å kjøpe ny hagle. Ser at Beretta selger sin 686 med justerbar kolbe og standard kolbe. Er den justerbare verdt differansen? Synes at standard kolben passer meg godt, men på en annen side så har jeg ikke prøvd våpenet med justerbar siden forhandler ikke hadde den inne. Kom gjerne med deres erfaringer!
  2. Hei, vi har kjøpt hytte i området, og jeg lurer på om noen vet hvem man kontakte for jaktkort? Gjerne tips om hvor det lønner seg å gå også. Takk på forhånd
  3. Zup: Hvilken produsent har du på dine ørepropper?
  4. Jeg skrev tidligere at jeg vurderte elektroniske ørepropper. Og antar at det blir slike, koster kr, men for pokker, øresus vil jeg unngå for enhver pris. Jeg har også blitt fortalt at man ikke merker skudd eller rekyl under jakt, men jeg ville tro at antall desi som øret utsettes for er lik. Men jeg er ingen fagmann... hehe Blir jo nesten som å gå på en god konsert, man er mer fleksibel mot høy musikk hvis man liker det som spilles Innenfor sko-verden finnes det jo enormt utvalg. Har prøvd et par, men finner ingen klaff til min fot. var å prøvde Crispi hunter og Viking, men de var ikke noe for meg...
  5. Ble ikke så mye klokere her folkens... hehe Tror nok at jeg følger et par råd, kjøper et par gode sko først. Deretter må hørselvern investers. Etter å lest innlegg om jegere med øresus, skjønner jeg at det er fornuftig penger brukt!
  6. Jeg har kjøpt meg en Lanber Gyttorp. Penger er ikke så avgjørende, så lenge jeg finner noe innen rimelighetens grense. Jeg er mer på "jakt" å finne utstyr som jeg vil trives i og kan ha en stund. Jeg har sett på Alfa Bever pro som støvler og Dover jeger`n jaktdress. Dette fra Magasinet. Av hørselvern så har jeg lyst på elektroiske ørepropper. Har lest noen innlegg her om Soundscope og GN Resound, men hvem man skal velge aner jeg ikke... hehe En GPS er ei å forakte. Jeg har snoket litt på Garmin Colorado 300, men den prioriters ikke denne sesongen.
  7. Hei Som helt fersk jeger trenger jeg alt av utstyr. Har sittet å lest mangfoldige timer på internett, men blir aldri klok. Noen er fornøyd mens andre bannlyser det samme produktet. Hva trenger man egentlig, har kjøpt våpen. Kommer til å gå kun på småviltjakt. Ser for meg at jeg må kjøpe jaktklær, sko og hørselvern. Forslag?
×
×
  • Create New...