Jump to content

rhina

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

rhina's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det høres flott ut! Kan godt møte deg på returen - kanskje i Klettområdet? Bor selv oppover dalen mot Røros
  2. Er helt tom for 'skanker' å trene hundene med, er det noen her på Kammeret - eller kanskje dere vet om hvor jeg kan henvende meg- som har føtter, helst av rådyr til overs? (kan gjerne ta større ødelagte deler hvis pelsen er med) Kan godt komme å hente i trøndelagsområdet - med visse grenser men det tar vi hvis det blir aktuelt. Vært greit å fått tak i noen så vi får trent litt! Ta kontakt.
  3. Dumper denne opp på førstesiden og håper på respons fra en jeger som har tid, tålmodighet og lyst på en snill hund med stor jaktlyst. Vi så forbedring etter den kjemiske kastreringen på sytingen og masse i forhold til tispene men vi har rett og slett ikke tid og energi til alt det ekstra han trenger for å få av han disse unotene - vi har familie og 2 andre hunder som også trenger sitt. Ta kontakt på tlf eller pm her hvis du tror dette kan være noe for deg!
  4. Takk for svar! - vi har tenkt tanken ang kjemisk kastrering og jeg tar nok en tlf til dyrlegen i morgen ang dette. Merker du andre bivirkninger enn at han blir mindre lysten på tispene? Tenker ikke på alt som står i boken men egenerfarte på rasen. Når det kommer til å legge ut mere info om hunden så gir vi dette til de som kan være aktuelle men vi håper på å finne løsninger så han fortsetter å være en del av vår familie.
  5. Vi vurderer å sette bort/ gi bort en petithann på 3 år pga at han blir 'høy' med påfølgende syting og bjeffing og sliter med å komme ned igjen - spesielt når tispene i huset har løpetid (petittispe på 4 og jämttispe på snart 1) har hatt han her gjennom 3 løpetider nå og han blir bare værre! Han er en snill hund som viste god jaktlyst i høst (han flyttet til oss våren 10) og går fint med alle han møter, både hunder, hester og mennesker, men med 4 løpetider i året går dette utover husfreden og gleden med hund desverre. Vi har prøvd det meste tror vi på å endre adferd hos han når dette står på men det eneste som faktisk virket var å ta han med bort fra hjemmet/nabolaget i hele perioden det 'luktet godt' i området - men det er mange hunder i nabolaget her. Er det noen som har tips eller gode råd tar vi gjerne i mot det på åpent forum - Det er ikke nødvendig å komme med formaninger om å ta inn en hann når en har 2 tisper for det er vi klar over! - Vi søker en løsning som er til det beste for hundene og oss! Er det en jeger der ute som kan være interesert i en hannhund så send en pm så tar vi det derfra. Takker for saklige og gode råd!!!
×
×
  • Create New...