Jump to content

dotsupen

Members
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dotsupen

  1. Hvor gammel bør en finskstøver være før den blir HD røntget. Bør en røntges tvert den fyller 1år eller er der en fordel å vente til den er 2år.? Er det noen vetrinærer som er flinkere en andre tilå få godt resultat?

  2. Jeg setter minnekortet i kameraet og går til progamvare og overfører oppsetfila til minnekortet. Men når jeg setter minnekortet i PC så kommer denne meldingen "Sett inn den siste disken i flervolumsettet og klikk OK om du vil fortsette"

    Jeg kommer ikke videre. Er det noen som vet hva denne meldingen betyr?

    Har prøvd med forskjellige kort og kortene er formaterte

  3. Jeg har problemer med SG550M. Har sjekket instillingene mange ganger men det sender ingen bilder. Når jeg prøver å sende manuelt så står det "signal normal" og så går det fra step 1-10 og så kommer meldingen"Error3907 Busy network" Er det noen som kan hjelpe meg?

  4. Jeg har planer om å stte ut noen hareunger på en liten holme på et ferskvann.Når isen kommer så drar haren over til fastlandet.Dette for å prege en unghund til høsten.Jeg har laget en smart kassefelle i netting men jeg lurer på hvilket åte jeg skal bruke.Er det noen som har erfaring med foring av hareunger? Hva med epler gulrot hodekål eller kanskje kaninpellets?

  5. Det finnes en "Arbeidsrapport fra rovviltprosjektet nr.30 - Ulvens næringssøk og mennesket" DN.

    Viltforskningen rovviltprosjektet. Altså en rapport levert av Direktoratet for naturforvaltning i 1987.

    Den bygger så og si i sin helhet på Pavlovs forskning.

    Men etter at rovvilt menigheten gjorde anskrik bakket direktoratet ut og restlageret de hadde ble destruert . Ikke vanlig å brenne bøker i Norge, men de gjorde altså det. Men ikke før jeg hadde sikret meg ett eksemplar. Har det foran meg på pulten nå, og har også scannet den, hvis noen vil ha den på norsk. Send meg en PM i så fall.

     

     

    En kompis av meg ville sjekke dette og ringte DN og spurte om han kunne få Arbeidsrapporten tilsendt.Noen dager senere lå rapporten i postkassa. Jeg oppfordrer alle til å lese denne rapporten,ring gjerne DN og bestill,rapporten sendes kostnadsfritt.

×
×
  • Create New...