Jump to content

håvardb

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by håvardb

  1. Synes å huske fra en lignende tråd at du vurderte Kifaru sin sekk som alternativ, jamez? Eg har sjøl tenkt å investere i ny sekk til reinsjakta, der egenvekta til sekken er 1 prioritet. Slik eg ser det er det 1)Stone glacier solo som du refererer til jamez, 2) Kifaru sin med bikiniramme, 3) 4400 Porter Pack fra hyperlite mountain gear. Imidlertid finn eg fordel/ulemper med alle disse 3 lettvektsalternativa. Kva var ditt hovedargument for å velge stone glacier jamez? Har du link til nettbutikk?
  2. Anders: ja, der var vel kun bukk i flokkane. Min bukk her gjekk i en bukkeflokk på 8 dyr, noko sør for Muldulshø mandagsmorgen. Dagen før kunne vi i tillegg sjå 2 små bukkeflokkar med 4 dyr i kvar flokk, mellom Lendhøe og Muldulshøe. Men der var en heil del mindre bukk i flokkane, dvs. bukk som passa bra på 50kg/kort, kanskje også på simle/bukk40kg kort. Ser du planlegg å spele inn film fra jakt på sør-aust. Er det Lundadalen som er utgangspunktet? Her er iallefall meget oppegåande natur i området. Det kjennest i beina etter å ha bært kjøt gode 1000 høgdemeter ned igjen til basecamp.
  3. Bukk på Skjåk Sør-aust, i området ved Muldulhøe i Lundadalen. Stor takk til Villreinjegeren her på forumet for gode råd og vink
  4. Hvor går grensen på liten bukk i forellhogna da? Ser du også har dette kortet, Jaktfeber. Forstår det slik man kan skyte opptil 3 spir på kvar side, går dette for å vere en 1,5 åring, eller snakker vi 2,5 åring?
  5. Var heldig og fikk kort i Forollhogna:) Noen som er kjent i Forollhogna? Dette blir i Vingelen, i Tolga etter slik jeg leser kartet. Hvordan er det med overgangsornding i området? Utfra kartet ser vel dette ut som gunstigst på sørlig trekk?
×
×
  • Create New...