Jump to content

308.win

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 308.win

  1. En jakt kompis av meg skjøt en stor røy sist helg. Vekta viste hele 2,75 kg.....

    vi mener dette må være veldig sjeldent stort. Håper på noen innspill ang størrelse på diverse fugler.

     

    Dette hørtes stort ut, pappa skjøt ei røy forrige helg (voksen fugl) den veide 2,1kg

  2. Kjøpte meg et par Sordin Supreme Pro X i kveld og har nettopp åpnet pakningen.

    Har satt i batteriene og prøvd å ta de ut igjen. Batteri 2 går greit ut mens det batteri 1 (det første batteriet som jeg satte i) får jeg ikke ut igjen..Det skulle ristes på plass og da regnet jeg jo med at det bare skulle være å riste det ut igjen :roll:

  3. Fant følgende utsagn i en annonse for 60CSX på nettet: "Du har full oversikt over de beste jakt- og fisketidene, og får du litt tid for deg selv ved i påvente av at fisken skal bite, kan du forlyste deg med flere morsomme spill."

     

    Noen som vet hva de mener med "full oversikt over de beste jakt og fisketidene"?

  4. Støtter De som anbefaler Garmin 60 CSX, veldig god GPS. Og som du allerede sikkert har sjekket så får du den for ca 2500,- no. Løp og kjøp

     

    Denne ser veldig bra ut, hvordan er det med kart til denne? Kjøpes det separat eller kan man hente det fra internett? Kom gjerne med flere forslag, har ikke bestemt meg for hva jeg skal kjøpe riktig ennå.

  5. Var bare å tørke bort,ja.

    Men blånering fra Kleen Bore var helt ræva.

    Det står på flaska at det vil gi en dyp mørk flate men etter 8 strøk så det bare helt teit ut.

    Grå overflate ble resultatet. Hvor mange strøk må man ha før man får riktig farge? Noen som har prøvd?

  6. Gratulerer til alle dere som har felt bukk!

    Jeg jakter bukk for første gang i år og lurer på hvor lenge det er vits å jakte, har hørt at det er første uka som gjelder og at muligheter for bukkefall blir dårligere de neste ukene.. Stemmer dette?

     

     

    Det er ihverfall ikke min erfaring, har skutt mange utover høsten og den største jeg har skutt i mitt liv (hva angår GEVIR) skøyt jeg midt i oktober i fjor. Bare fortsett og jakt du, mulighetene er der hele tiden. Det folk flest mangler er tolmodighet. Om ikke folk flest så ihvertfall mange.

     

    Ja, jeg kommer til å fortsette og jakte de kommende ukene også. Håper at tålmodigheten til slutt skal kunne gi meg en bukk. God bedring til deg!

  7. Gratulerer til alle dere som har felt bukk!

    Jeg jakter bukk for første gang i år og lurer på hvor lenge det er vits å jakte, har hørt at det er første uka som gjelder og at muligheter for bukkefall blir dårligere de neste ukene.. Stemmer dette?

×
×
  • Create New...