Jump to content

308.win

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 308.win

  1. Dette hørtes stort ut, pappa skjøt ei røy forrige helg (voksen fugl) den veide 2,1kg
  2. Hvor mye kan man få for skinnet, dersom man ønsker å selge det?
  3. Her var det mange vittige sjeler, hehe.. Da kan jeg meddele at batteriet er ute og at eieren er fornøyd
  4. Jeg har prøvd det, men batteriet sitter bom fast. Er meget skuffet, leverer de tilbake i morgen og får pengene tilbake.
  5. Kjøpte meg et par Sordin Supreme Pro X i kveld og har nettopp åpnet pakningen. Har satt i batteriene og prøvd å ta de ut igjen. Batteri 2 går greit ut mens det batteri 1 (det første batteriet som jeg satte i) får jeg ikke ut igjen..Det skulle ristes på plass og da regnet jeg jo med at det bare skulle være å riste det ut igjen
  6. Fant følgende utsagn i en annonse for 60CSX på nettet: "Du har full oversikt over de beste jakt- og fisketidene, og får du litt tid for deg selv ved i påvente av at fisken skal bite, kan du forlyste deg med flere morsomme spill." Noen som vet hva de mener med "full oversikt over de beste jakt og fisketidene"?
  7. Når det gjelder denne Garmin 60 CSX modellen så har jeg ikke klart å finne ut av hvor store minnebrikker det er mulig å bruke i denne, er det noen som vet det?
  8. Denne ser veldig bra ut, hvordan er det med kart til denne? Kjøpes det separat eller kan man hente det fra internett? Kom gjerne med flere forslag, har ikke bestemt meg for hva jeg skal kjøpe riktig ennå.
  9. Jeg er helt enig, tror ikke han kan forvente noe mer enn ei flaske til jul
  10. En bekjent av meg eier ca. 800 mål med fjellterreng (800 - 1000 moh) og lurer på hvor mye han kan ta seg betalt for å leie ut til rypejakt til en hyttenabo. Området er i nærheten av Oppdal og bestanden er bra.
  11. Skal sjekke ut denne litt nærmere. Takk for tipset!
  12. Har tenkt å kjøpe meg en håndholt GPS med fargekart til elgjakta, men er usikker på hva jeg skal kjøpe.. Trenger tips
  13. Hva hadde dere valgt dersom valget stod mellom Sordin Supreme Pro-X og Peltor Tactical XP? Den store fordelen med Sordin Supreme Pro-X slik jeg ser det er at de er vanntette og tåler regn, ergo så kan de brukes i all slags vær, samtidig som klokkene ikke er så klumpete.
  14. Var bare å tørke bort,ja. Men blånering fra Kleen Bore var helt ræva. Det står på flaska at det vil gi en dyp mørk flate men etter 8 strøk så det bare helt teit ut. Grå overflate ble resultatet. Hvor mange strøk må man ha før man får riktig farge? Noen som har prøvd?
  15. Har noen skrammer på rifla som jeg har fikset med blånering. Det har gått 15 minutter siden jeg fylte ei skramme og nå har det kommer litt "rustvann" på overflata. Er dette vanlig og er det bare å tørke det bort?
  16. Det er ihverfall ikke min erfaring, har skutt mange utover høsten og den største jeg har skutt i mitt liv (hva angår GEVIR) skøyt jeg midt i oktober i fjor. Bare fortsett og jakt du, mulighetene er der hele tiden. Det folk flest mangler er tolmodighet. Om ikke folk flest så ihvertfall mange. Ja, jeg kommer til å fortsette og jakte de kommende ukene også. Håper at tålmodigheten til slutt skal kunne gi meg en bukk. God bedring til deg!
  17. Gratulerer til alle dere som har felt bukk! Jeg jakter bukk for første gang i år og lurer på hvor lenge det er vits å jakte, har hørt at det er første uka som gjelder og at muligheter for bukkefall blir dårligere de neste ukene.. Stemmer dette?
  18. Ikke like billig, men uansett billigere enn full pris. http://www.clasohlson.se/Search/Product ... rds=sordin
  19. Noen som vet om det er penger å spare på å kjøpe Sordin Supreme Pro-X fra USA. Tips om seriøse butikker/nettbutikker mottas med stor takk!
  20. Noen som vet om prisen på disse treningspatronene (http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=64456) er fast xxl pris eller om det er tilbudspris? Det var i hvertfall veldig billig, betaler 7 kr skuddet for samme typen på banen der hvor jeg trener..
  21. Hvordan ser prognosene ut for årets skogsfugljakt på Østlandet? Noen som vet eller har hørt noe?
  22. Noen som vet sånn ca. hva utgangshastigheten på ei "standard" salongriflekule er?
  23. Han knert'a den på 100 meter (!)
×
×
  • Create New...