Jump to content

ffoss

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

ffoss's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vurderer å kjøpe en "Jaktradio" type Boafeng UV-5R fra Kina el. Men, det ser ut som denne kan sende på alle frekvensbånd den er oppsatt med. Dvs. Politi, Brann etc. Det høres ikke helt bra ut. Noen som har greie på slikt?
  2. Har kjøpt meg en Vixen i .222. Er baneskytter og trives ikke med direkte avtrekk. Finnes det matchavtrekk med trykkpunkt som passer en Sako Vixen? I fall, hvor kan dette skaffes?
  3. Takker for alle tips, Lee C er bestilt
  4. Hva er enkleste (billigste) måte å ta ut boxerhetter (6,5x55) på? Ønsker å ta ut hettene før jeg renser hylsene. Har en Dillon 650 til å lade med etter at hylsene er tromlet. Finnes det ett eller annet verktøy som kan gjøre dette, eller er en en-stasjonspresse med die løsningen?
  5. Har en Dillon 650 som er ca. 1 år gammel (ladet ca. 5000 skudd 6,5x55 skan). Pressa har begynt å skrante ved at hettene kommer på "høykant" inn i hylsa. Altså ikke opp ned som innimellom kan forekomme, men på tvers. Problemet forekommer ganske hyppig etterhvert (ca. 10 skudd pr. 200). Bruker CCI hetter størrelse Large. Pressa er satt opp for Large forøvrig. Hva kan være årsaken til dette? Jeg har demontert alt som har med hettematinga og renset dette. Kan ikke se noen umiddelbare defekter på noe. Kan det være avvik i dimensjonen på hettene, eller andre forslag?
  6. Er det noen som vet om det finnes løsning for magasin til en Kongsberg M67 som er originalt ombyggd til cal.22?
  7. Hvor mange cm utgjør det på 100m når en endrer f.eks 1mm i høyde på forsiktet. Avhengig av løpslengde?
  8. Er det noen som selger ladeutstyr i Oslo sentrum? En sizerdie 6,5x55 swe mauser for eksempel?
  9. Det var en god ide, hvor får man tak i slike?
  10. Ønsker en større hevarmkule på min Mauser 98. Tenkte å benytte en av de gjengede kulene man får kjøpt til Sauer 200STR fra f.eks. http://www.skytterlinken.no Tenkte å kutte av eksisterende kule, bore inn i hevarmen og sette inn en "pinnebolt" som jeg da skrur kulen fast i. Er dette en plan eller?
  11. "Bjer" sier du bestilte ZOS fra Kina, har du en web-adresse eller navn på butikken? Jeg har bruk for en kikkert til å teste ammunisjon på Saueren med. Både .22 og 6,5x55. Maks hold blir 100m og kikkerten skal ikke utsettes for hverken regn, tåke, motsol, kvister eller annen mekanisk påkjenning. Mesteparten av skytinga vil foregå innendørs på 15m. Jeg tror jeg må ha en forstørrelse på ca. 25x til dette formålet. Noen som har en formening om det?
  12. Er det noen som har gjort tester med .22 på 15meter med Sauer 200STR. Det er mye å velge i av ammo, og prisen på de dyreste er stiv - men er de verdt pengene? Noen med "seriøse" erfaringer?
  13. Finnes det en diopterskinne for Sauer 200STR, som det kan monteres en Söderin-diopter på? Tenker da på en diopter fra en Mauser. Er også interessert i å kjøpe en Söderin-diopter om det er noen som har en til overs
×
×
  • Create New...