Jump to content

TorS

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

TorS's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da har jeg målt slarket til i overkant av 20 hundredels mm på klokka. Litt mer slark i samme retning som armen går (inn mot bordet) enn på tvers av pressa, men svært likt. Ser tydelig at stempelet beveger seg i hullet når jeg rugger på det, og det kommer en tydelig lyd. Synes eg. ikke dette er akseptabelt, men får ikke klarhet i om dette er normalt på disse pressene. Tungvindt å reklamere også, da pressa er kjøpt i USA. Die-settet returnerte jeg asap, ja. Til syvende og sist er det viktigste om hylsene og patronene blir rette nok, men jeg lader normalt såpass lite at det vil ta lang tid før jeg evt. avslører uakseptabel høy slitasje, og da er kanskje alle garantier gått. Derfor er jeg så interessert i å "avsløre" en evt. mandagspresse allerede nå. Den co-ax-pressa ser fin ut, men nesten dobbel pris.
  2. Hei, slarket sitter i stempelet ja. Mulig jeg er pirkete, men ble paranoid etter at jeg oppdaga hvordan Lee-settet rett og slett ødela hylsene mine. I tillegg når jeg så fikk et die-sett fra RCBS som, tross manuell inspeksjon fra fabrikken, var skjevt så det syntes tydelig uten å måle.. Skal få målt slarket, så kan jeg følge med om det utvikler seg. Vil gjerne høre likevel om andre har kjent på stempelet på sine presser! bobbcat123: Av nyskjerrighet, og siden RCBS tross alt koster i øvre sjikt, hva mener du er klart bedre presser?
  3. Det drypper ennå fabrikkfett fra pressa... Å smøre ei presse med slark vil uansett ikke rette opp det faktum at det er slark der.
  4. Kjøpte nettopp ei ny RCBS RockChucker Supreme presse fordi den gamle Lee-pressa mi hadde fått skikkelig slark mellom rambolten og ramma og produserte dertil skjeve hylser. (Forøvrig etter mindre enn 800 helpressinger i .30-06...) Har akkurat pressa ca 80 hylser med RCBS-en, som overhodet ikke hadde slark ved utpakking, men som nå begynner å gi en skremmende lik slark som den spinkle Lee-en! Hylsene har imidlertid foreløpig fint lite kast (ca 0,03mm) med en Redding helpressedie, så det er jeg fornøyd med. Men skal det være slik!? Har noen prøvd å rugge sideveis i rambolten når den står på topp eller nesten på topp? Jeg får skikkelig raslelyd av min presse, på tross av at den fortsatt lukter pappeske fra innpakninga den kom i! Hadde bolten og ramma vært perfekt tilpassa burde det da ikke blitt slark før om mange tusen pressinger - tenker bare på den gamle hagla mi hvor tight den fortsatt er i låsen. Måtte også returnere die-settet fra RCBS fordi senterpinnen i helpressedie'n var alt annet enn sentrert. Begynner å lure på om RCBS fortjener sitt rykte..
×
×
  • Create New...