Jump to content

harelabben

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by harelabben

  1. På 26.9.2018 den 22.40, hovdeknuten skrev:

    Ja, Val Brownings Double Automatic, en 2 skudds halvautomat. Med fast choke. Ikke godkjent for stål. Men en velbalansert sak. Sannsynligvis den best balanserte halvautomaten som er laget? Bildet er jo ikke så skarpt. Den ser ut som den er brukt endel. Er løpet speilblankt og hagla ellers funker fint? Ingen synlig rust utvendig? De fleste er aluminiumskasser, men noen få ble laget i stål. Bilde av låskassa? Gravering, inskripsjoner vil hjelpe. Med alt på bildet burde du få rundt 3000

     

    DSC_0735.JPG

    received_337909213667605.jpeg

    DSC_0736.JPG

  2. Min gamle far har ei gammel Browning halvautomat 12/70.  2 skudds. Like fin å god som han vil selge men hva tror dere er en realistisk pris på den. Kjøpt ny i 1958.

  3. Skjøt min første bukk på lokk idag.. Har skutt før, men ikke på lokk! 2 min med lokking og den kom.

    Jeg brukte critn call PEE WEE! JA, du så rikti :) Bilder kommer..

     

    Noen som har tro på medalje ?

     

    6nz7mf.jpg

     

     

    Fin bokk detta :-)

  4. Ei rekke med knips fra saltstein, det er aktivitet i hjorteskogen for tida.

     

    HUNT0381.JPG

     

    HUNT0761.JPG

     

    HUNT0927.JPG

     

    HUNT1015.JPG

     

    HUNT1070.JPG

     

    HUNT1528.JPG

     

    HUNT1733.JPG

     

    Prøve å få ett tå dessa dyra e nå i haust ,,S B :overrasket:

  5. Hallo

    Jeg har ett viltkamera som jeg kjøpte for ett par tre år siden,Moultrie i-40 å nå er displayet helt død. :mrgreen:

    Noen som vet noen som reparerer slike kamera eller om jeg får tak i sjøl å prøver å skifte det jøl. :idea:

    Å er det samme displayet på i-60 :?:

  6. Har spørsmål ang ladeing av peil, de siste 2-3 gangene så har ikke peilen blitt ladet. satte på lading før jeg la meg i natt det lyste å alt så i orden ut å i dag tili var den slukket som normalt. slo den på i dag å da var det bare 1 grønn strek. Kjøpte peilen i 2008. Er det på tide å skifte batteri tro. :?:

  7. hadde ein ikkje så kjekk opplevelse da eg kom bort til fella i dag :( var mykje mårspor i område og eg tenkte at no satt den endelig etter over 1 måneds tørketid :?

    Desverre ute ble fangsten men noe virkelig rart hadde skjedd fella hadde klappa sammen og i fella var det hår fra eit eller annet dyr, men den hadde ikkje klappa skikkelig sammen pga utløseren hadde kommet mellom slagbøylene på fella conibear 160. var ein åpning på ca 1-1,5 cm i fella og ein liten mengde med hår. skjønner uansett ikkje kossn det dyret som har hengt i fella har klart og komme seg laus var mykje ekornspor i område og 1 mårspor opp mot fella ser ut på sporene at det ikkje er måren som har gått i fella men eit ekorn da eg følgte mår sporene videre og dei gjekk strakt oppover mot ei annen felle eg har ca 100 m lengre bort men den hadde bare passert rett forbi der. Ein teori eg har er at det har hengt eit ekorn der måren har vert og tatt det også gått videre og ein mett mår går som oftest ikkje i fella :roll: men samtidig var det ingen blod ingen hår rundt der fella hang så er underlig dette?? men det som irriterer meg mest er kordan dette kan ha skjedd og ka som evt hang der og selfølgelig om dyrets tilstand??

    590968.jpeg

     

    Det samme sjedde meg også for en ukes tid siden,rart sånn kan skje

  8. Hatt ett par tilfeller i høst hvor håndelen har slått seg av. en gang var den av når jeg tok den opp fra lommen og en gang mens jeg stod og trykte på zoomingen så slo den seg av. noen som har vært borte i dette????

     

    Siste tur ut så mistet den også kontakt med hunden da denne kun var 200m unna i område hvor jeg før aldrig har hatt problemer, sjekket antenne skruen på halsbåndet og den satt fast :?:

     

     

    Og tilslutt hvordan sletter jeg de sorte stiplede linjene som viser hvor jeg har gått med håndenheten :?:

    Hei

    Når du skal slette dine egene spor så går du på dog så back gå så til avansert enter GPS programmer,enter så tripcomputer enter så enter videre meny så trykker du på nullstill. Lykke til videre med jakta.

×
×
  • Create New...