Jump to content

Abeth

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Abeth

  1. http://www.dagbladet.no/2012/10/25/nyheter/innenriks/drapstrusler/24029445/" target="_blank

     

    Radikal islamist truer jødiske med AK47 ervervet med bestått jegerprøve.

     

     

    Så den akkurat på dagbladet selv, han kan jo spare seg for jegerprøva da. Må vel skaffe våpenet ulovlig uansett. Personlig mener jeg at sånne personer burde bli sendt ut av landet fort som mulig, selv om Norge er et sosialist land. Tar vel ikke lang tid før det kommer en organisasjon og sier det er uetisk å sende ut personer på det grunnlaget han selv legger frem på Facebook. Skuffende isåfall.

  2. Hallo!

     

    Hvor er det dere jakter med Mike & Co?

    Har noe kontakt med folk i Jonava(østsiden) som driver med jakt, og vurderer å ta en tur dit.

     

    Har vært flust med dyr der når jeg har vært der ved tidligere anledninger(Dog ikke i jaktsammenheng).

  3. Jeg er ikke av den typen som skriver så veldig mye her inne, men jeg følger likevel mye med(Ja, jeg burde sikkert skrevet litt selv. Men har liksom ikke noe å tilføre enn hva som har blitt gjort tidligere :roll: ). Og det er sånne tråder som dette som gjør turen innom Kammeret.no til en fryd.

     

    Kan ikke si noe annet enn jeg er IMPONERT over pågangsmot, presisjon og perfeksjonismen din, her har mange endel å lære. Og jeg vil bare takke for at du vil dele dine historier med oss andre her inne. Lykke til videre, både med jakt, trening og tuning av rifle. Dette er en enorm motivasjon ihvertfall for meg, og sikker mange andre her inne.

     

    Nok en gang, TAKK!

     

    -Jonas

  4. Kan bekrefte at dette gjelder for andre rifler også. Lakka en gammel mauser i påsken. Brukte kanskje litt mange lag, men det var såvidt jeg fikk bolten til å gå :lol:

     

    Hvor mange lag tok du på? Jeg tenkte å lakkere sluttstykket på min mauser, men hvis du fikk problemer så stiller jeg meg litt skeptisk til det nå.. :evil:

     

    Det kan kanskje funke med ett par lag, bare sånn for utseende sin skyld ratt. Har du noe tips, VeT|Us? Bare gi blaffen eller?

  5. Låner denne tråden, jeg. :)

     

    Skal investere i nye elektroniske hørselvern. Størrelsen har ingen betydning, men jeg vil ha maksimal demping og god lydforsterking. Skal brukes sammen med Peltor bluetooth-adaper på min Icom, så det må bli Peltor denne gang. (Dessuten moser Sordin ørene mine!) Peltors nettsider er ikke akkurat oppdatert, derfor tilspørger jeg eder:

     

    Hvilke(n) av Peltors modell(er) er aktuell(e)?

     

    Pris er av underordnet betydning fordi jeg verdsetter hørselen min høyt.

     

    Jeg bruker Peltor WS Alert A2DP, disse er jo veldig store da, men til gjengjeld så har de veldig bra demping, og kombinert med blåtann så er det en fryd. Mtp telefon osv. Har ikke prøvd de i kombinasjon med jaktradio, men hvis de går om i hverandre så hadde jeg ikke vært i tvil.

  6. Det er nok noen fra nord jæren som reiser nedover. hvor er det du holder til?

    Aktiviteten har svinget opp og ned.

    Skjønner. Jeg bor på Klepp, så det er jo en stubb nedover. Men hvis man er en gjeng som reiser, så blir jo det bedre ;)

  7. Supert initiativ folkens!

     

    Jeg har akkurat flyttet til Jæren fra Hedmarken, grunnet jobb. Så dette er et bra alternativ istedenfor øldrekking hver eneste helg, jeg har ikke fått ned noen våpna mine her enda, men de blir hentet iløpet av høsten. Så dette er noe jeg blir med på. Hvordan er aktiviteten osv på disse treningene? Er det noen fra Nord-jæren som er med på dette tro?

     

    -Jonas

  8. er det ikke? da skal det fjernes med en gang!! å graves ned!!!

     

    Det er nok ikke lov, du må fjerne ryggmarg og andre bein i kroppen på den, for å forhindre smittefare. Det letteste er egentlig å vomme den, og bruke innvoller som åte.

    Er nok sikkert ingen fare å ta hele grisen eller, hvis du graver den ned som nevnt i tråden. Men hvis onkel blå eller Mattilsynet kommer på døra, så får nok pipa en annen tone hvis den ligger synlig til. (hvis det er derfor de avlegger besøk da).

     

    Lykke til!

  9. Får melde meg på her jeg også, selv om det er en stund siden jeg gjorde moden. Fant igjen noen bilder på datan.

    Det er utført på en Marlin mod 60SS 22LR og en Tasco kikkert.

     

    Husker ikke helt hvilken Duracoat jeg brukte, men mener det er Matt svart. Pussa først rifla ned med sandpapir (400) også la på duracoat med Airbrush med filter på kompressoren. Finishen ble fin den, men jeg fikk ikke avfetta før jeg gjorde det så pussa bare ned med papir og børsta av overflødig smuss.

    Måtte prøve dette etter endel lesing på forumet, så da ble det salongen som fikk makeover, med greit resultat :)

     

    Den ble herda i noen timer i varm garasje før jeg skrudde den sammen igjen så sto den inne i huset et par uker før den ble brukt. Sitter som støpt!

     

    Edit: Beklager at ringen ytterst på kikkerten ikke ble lakka. Jeg trodde det sku se tøft ut sånn, men det gjorde det ikke :P

     

    DSC_0228.jpg

     

    DSC_0220.jpg

     

    DSC_0216.jpg

     

    DSC_0213.jpg

  10. Handlet meg en brukt Beretta Urika her nå, og rundt pistolgrepet så har treverket opplevd sine bedre dager noe som kan sees bedre her

    img0114hm.jpg

     

    Kjøpte meg en stokkolje her fra Coat of Arms, Seeland, her en dag og gikk over med denne noen strøk. Merket litt bedre resultat. Men ikke på langt nær så mye jeg hadde håpet på. Så lurte på om noen hadde noen tips til å fikse dette? Må jeg i værstefall skrape av alt med kniv og gå over med farge på nytt for så og sette inn det inn igjen med stokkolje?

     

    På forhånd, takk!

×
×
  • Create New...