Jump to content

svennis84

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About svennis84

  • Birthday 08/27/1984

svennis84's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for tipset. Kunne du lagt ut bilde fra siden og hvordan det ser ut for skytter?
  2. Mulig det er litt mer plass med JP Mount enn med Daniel Defense. Danielt defense er satt opp som 1 O'Clock om man er recht skytter, JP er satt opp som 1.30 O'Clock. Men skulle gjerne vist fra noen som har prøvd V8 i Spuhr montasje, er jo dumt å bestille for mye for å teste.
  3. Jeg er ute etter sidemontasje til rødpunkt for ei JP CTR-02 rifle med en Zeiss V8 i Spuhr montasje. Det er trangt mellom picatinny skinna og kikkerten, så en Daniel Defense offset montasje ble for trang når jeg skulle sette på rødpunkten. Spuhr picatinny adapter til å monter på kikkertmontasjen blir for høy. Ønsker sidemontert rødpunkt for å veksle mellom kikkert og rødpunkt ved kun å vippe til siden, uten å flytte hodet. Det er helt sikkert noen som har V8 i Spuhr montasje som har prøvd litt og har noen tips
  4. XXL Kristiansand kjører tilnærmet alle priser i butikken en del over nettprisene. De fleste kunder tenker ikke over dette og de tar inn mye ekstra på det. Når de konfronteres med egne webpriser slår jo prisgarantien inn og de må matche. Men veldig irriterende å sjekke hver eneste vare på nettbutikken til XXL mens man står i en XXL butikk og skal handle
  5. Beklager om det var klønete formulert, men budskapet mitt er er at man må bevise et vist nivå på skyting og sikkerhet og det må man gjøre på ei oppskyting. Det er ikke slik at man må gå på oppskyting dagen før man skal på jakt, så karantenetid på 1-2 uker er ikke noe problem om man klarer å begynne litt før man skal avgårde. Hvordan enkelte yter bedre i skogen med elgen i siktet enn på en pappskive er jo veldig vanskelig å vurdere siden de ofte da er alene. Min oppfatning etter utallige samtaler som dette er at veldig mange sier det samme, de som skyter mindre gode prøver skyter mindre godt i skogen stort sett. Det finnes noen variasjoner begge veier, men dette går på å måle ferdigheter og hvorfor skal vi ikke gjøre det på jakt? Egoet til jegerne må jo tåle å bevise elementære skyteferdigheter. Men dette er nå min mening.
  6. Dette er vel en sak hvert eneste år fordi mange opplever jegere som skyter elendig på prøvene sine. Det er ingen menneskerett å få lov å drive med human jakt og sikker våpenbehandling!, man må faktisk ha et vist nivå på skyteferdighetene sine og tenke sikkerhet. Burde være mye mer fokus på dette og luke ut de som ikke klarer å holde mål på skytinga, det er jo ikke noe problem å skyte prøve om man har litt ferdigheter og har man en dårlig dag, ja synd, trist, leit, men da får du ikke skyte opp igjen før det har gått f.eks. 2 uker. Kun en oppskytingsserie som skal telle, man kan øve mange, men om folk ikke klarer mini-presset der, hvordan skal de takle det i skogen.
  7. Er gjerne med som interessert nybegynner, med ingen/liten erfaring på langhold
  8. Rå rifle og kikkert, venter selv på den kikkerten og ventet siden uke 35 i fjor!!! Har ikke picatinny anbefaling, men anbefaler badger ringer, MEN i 34mm utførelse hvis det er S&B PMII 5-25 du har. Den har etter det jeg vet 34mm rør.
×
×
  • Create New...