Jump to content

Munkers

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Munkers

  1. Har en Ruger MARK II Target i cal.22.

    Er det noen som har noen tips og råd angående montering av kikkertbase?

     

    Ønsker å montere kikkert base, og er litt i tvil om hvilke mulighet jeg har til å feste basen.

     

    Er inne på midway og ser på flere alternativer - men finnes det base som kan festes kun ved hjelp av feste til bakre sikte? (På min Ruger er det kun montert frem/baksikte, uten noen flere hull til evt. feste av base.)

     

    Jeg har et "wrap-arround-grip" som passer meg utmerket, så derfor utgår "Aimtech 1-Piece Weaver-Style Base Ruger Mark I, Mark II Matte" - som festes ved å skrus fast og erstatte høyre skjefte/grep.

     

    Har tittet på (Midwaynorge.com) "B-Square 1-Piece Weaver-Style Scope Base Ruger Mark I, Mark II Silver" (http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mid=306732" target="_blank)- en kikkertbase som klemmer seg fast og ikke festes fysisk med skruer til pistolen.

     

    Noen som har erfaring med denne?

     

    Så litt hjelp til terminoligi:

    " The Power Custom base fits factory drilled and tapped Ruger Mark 2 handguns."

    Hva betyr "factory drilled and tapped"?

  2. Har en Sako 6-PPC, Made in Finland. (Bruker 6mm PPC USA ammo). Var så uheldig å ødelegge stokken under jakt i fjor høst og er nå på jakt etter ny stokk. Noen som sitter inne med tips/råd om hvor jeg kan henvende meg for å anskaffe ny stokk?

     

    Det satt en forholdsvis enkel synt.stokk på børsa. Finner ikke noen produsent merke. Kan hende fordi stokken er litt modifisert med camolakk o.l.

     

    På forhånd trakk!

×
×
  • Create New...