Jump to content

TEXAS TEN

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TEXAS TEN

  1. Jeg har også hørt/opplevd mye rart om Åkrafjorden og det er lite hyggelig det som kommer frem.

    Ser flere er misfornøyd med opplegget,selv om en kvinneskikkelse skryter de opp i skyene,uvisst av hvilken grunn ;-)

     

    Bl.a kjørte de inn en haug med jegere i et område uten å informere andre grunneierene med det resultatet at noen jegere holdt på å skyte i retningen de fra Åkrafjorden satt.Dette var jegere som ikke hadde vært i terrenget;de hadde fått beskjed om å sette seg ut i kanten etter beste evne.........

    Jegerene fra Åkrafjorden satt også i feil terreng og det var bare en Guds lykke at ingen ble skutt.

     

    Andre har blitt tilbudt å være Guider i terrengene med klar melding om at de IKKE må føre jegerene til skytesjanser,da de vil selge kortene flere ganger. Åkrafjorden er ikke spesiellt populære blant andre grunneiere der det virker som om å suge mest mulig penger ut,på bekostning av sikkerhet og løyver!

     

    Ofte oppleves det(naboterreng til Åkrafjorden) at jegere,spesielt østfra oppsøker grunneierene og fortalt om dyre opplegg uten fangst og om de vet om andre terrenger de(jegerene) kan få leid..

     

    Et år fløy de rett over tretoppene med helikopter og filmet hjorter på andre terreng enn de selv disponerer som de skulle ha med i filmen sin,noe som forøvrig ødela min sjanse til å få skutt den kvelden.

    eg synest i grunen du bør halde deg unna den kritikken og kanskje tenke litt på innhabilitet.Der er alt for mykje avansjukka i denne hjortejakta på vestlandet det øydeleger for mange naboskap ogfolk som prøvar nye ting
×
×
  • Create New...