Jump to content

tikkam595

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tikkam595

  1. hart en icom ic-t3h jakt radio. har uendelige med spørsmål angående denne radioen. hvis man holder inne begge piltastene og slår den på kommer man inn på en "meny". noen som kan si meg hva jeg kan gjøre der? hvis noen av dere har den. hører flere som har radio har en ringelyd når de blir oppkalt, eller skal kalle på noen. f.eks brannvesnet. hva er hensikten med det?
  2. takk for det. fjerna bare den blikkplaten(blikkfjær tingen) inne i magasin brønnen. så nå detter det ut så lett som bare det.
  3. kjøpte meg en cz 75b for et par dager siden. har et lite problem med at magasinene ikke detter ut når mag tryker på mag utløseren. det fris,men man må trekke ut magasinet for hånd. det detter ned 5 millimeter når jeg har knappen i bunn. noen av dere andre som har en løsning på dette problemet? har søkt litt med kan ikke se og finne noe om dette.
  4. ikke noe problem og erverve rifle/hagle når man er under 16 år. dette har jeg selv gjort. ble medlem i den lokale skytterklubben. og tok jegerprøven når jeg var 15år. jeg leverte inn våpensøknadden, medlemskortet og bevis på bestått jegerprøve til mannen på våpen kontoret. en uke før jeg fylte år. og så heldig jeg var at når 16års dagen kom. så lå det en godkjent søknad i posten. for en dag.
  5. lurer på en ting her har sett meg ut ruger mk3 512 (target) kan fås i rustfri og blånert. og jeg vill ha den rustfrie. men nokk om det. har søkt litt på nettet og ser at våpen søilen i bergen er imporrtør av ruger. de selger den blånerte til 4500kr. mens pvas.no selger den til 3390 jakt og friluft kr 3500 hvorfor har våpen søilen presset prisen en tusenlapp opp? skulle jo nesten tro at importøren kunne selge den billigere en de andre forhandelerene. man slipper jo et ledd i næringskjeden.
  6. lurer på om det er noen av dere som vet om det er skudd premie på noen dyr nå i 2009 helst i vest-agder.
  7. det var dumt. bedre og ha et eget våpen som man kan stille inn etter sine egne krav. men men ikke noe å gjøre med det. takker for svar. må nokk vente 5 måneder til da. hehe
  8. hvordan er sig sauer mosquito?? kan fås med gjenget løp.
  9. hei. jeg har begynt i en pistol klubb. har vert der et par ganger og er blitt medlemm. så har min svoger vert aktiv skytter, og har en 22lr pistol liggenes. den kunne jeg få låne hvis jeg ville. men er usikker på lovene her, kan jeg få låne den av han, og bruke den på trening. og da skrive ut et skriftlig låne dokument som sier at jeg låner den av han på trening, og er i min "varetekt". eller er ikke dette lov. jeg har våpen fra før rifle/hagle.
×
×
  • Create New...